20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    The Bourne Legacy: Ο Jeremy Renner δοκιμάζει τα παπούτσια του Matt Damon

    Ομάδα που κερδίζει αλλάζει; Σχεδόν ποτέ, αλλά εάν είσαι στο Χόλιγουντ όπου οι παραγωγοί έχουν απαιτήσεις από την ομάδα να συνεχίσει να παίζει για 10 ημίχρονα, τότε πρέπει να προχωρήσεις ακάθεκτος, χωρίς να αφήσεις την κούραση να σε επηρεάσει. Άσε που δεν το αποκλείεις ο Jeremy Renner να τα καταφέρει και να μην καταπλακωθεί από την Κληρονομιά του Bourne.
    Ο Jason Bourne που γνωρίσαμε ήταν ο κλασσικά τέλεια εκπαιδευμένος άντρας, που ωστόσο δεν ξεστόμιζε διαρκώς έξυπνες ατάκες για να τυπωθούν την επόμενη μέρα σε μπλουζάκια και δεν έριχνε στο κρεβάτι όποιο θηλυκό συναντούσε μπροστά του. Είναι ο αντι-Bond, εκείνος που έδειξε τον ρεαλιστικό δρόμο στους απανταχού πράκτορες.
    Ο Tony Gilroy, ο σεναριογράφος που διαμόρφωσε το franchise μέχρι σήμερα, αναλαμβάνει πλέον την καρέκλα του Paul Greengrass για την τέταρτη προσθήκη τη σειράς, με όλους να λένε πως ο Jason Bourne «είναι σε καλά χέρια». Ο Renner μπορεί να μην έχει τη χάρη του Damon, αλλά θα φέρει τη δική του ένταση στον χαρακτήρα και μένει να δούμε σε ποιο ποσοστό το σηκώνει το σύγχρονο πρακτοριλίκι.«Oυδείς αναντικατάστατος»; Υπομονή μέχρι αύριο που βγαίνει η ταινία στους κινηματογράφους.

    Και μέχρι να βγει η ετυμηγορία, εμείς θυμόμαστε τα franchise που άλλαξαν πρωταγωνιστικά χέρια, με κάποια να το μετανοιώνουν και κάποια να ευχαριστούν την τύχη τους που το έκαναν.



    James Bond – Από τον Sean Connery στον Pierce Brosnan και από εκεί στον Daniel Craig

    Ο Sean Connery παρέμενε ο μακράν καλύτερος, ενώ η εμφάνιση του Brosnan κατάφερε να δώσει αν μη τι άλλο ξανά αίγλη στην κορεσμένη σειρά. Όσο για τον Craig, αυτός ανανέωσε το θρύλο πράκτορα με το σπαθί του, βουλώνοντας πολλά στόματα.

    The Hulk – Από τον Ed Norton στον Mark Ruffalo
    Ο «πράσινος» ήρωας δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να ικανοποιήσει τα κόμικς στάνταρ του και περιμένει από εδώ και πέρα τον Mark Ruffalo να σηκώσει το βάρος του ρόλου, όπως έκανε στο Avengers.

    Hannibal Lecter – Από τον Brian Cox στον Anthony Hopkins
    O Brian Cox είχε κάνει ποδαρικό ως Hannibal Lecter στο εξαιρετικό Manhunter, ωστόσο ο ρόλος πλέον έχει ταυτιστεί με τη μυθική ερμηνεία του Anthony Hopkins.

    Batman – Από τον Val Kilmer στον George Clooney
    Φυσικά ο Kilmer είχε αντικασταστήσει τον Michael Keaton, με τον Clooney να παίρνει μετά τη θέση του στην αποτυχία του Batman & Robin. Ευτυχώς που εμφανίστηκε ο Christian Bale και όλα διορθώθηκαν.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles