15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    The Crown: Διακόπτει τη συνεργασία με την παραγωγή στενή φίλη της Νταϊάνα

    Να μη συμμετέχει άλλο στη σειρά του Netflix “The Crown” αποφάσισε η βρετανίδα τηλεοπτική παραγωγός Τζεμίμα Χαν, η οποία υπήρξε στενή φίλη με την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Η Χαν, η οποία επιστρατεύτηκε από τον δημιουργό της σειράς Πίτερ Μόργκαν ως σύμβουλος σεναρίου για την πέμπτη σεζόν, αποφάσισε να διακόψει τους δεσμούς της με την παραγωγή γιατί θεώρησε ότι η μνήμη της αδικοχαμένης πριγκίπισσας δεν αντιμετωπίζεται με σεβασμό.

    Ο λόγος της αποχώρησης

    Η ίδια δήλωσε στους Sunday Times ότι εγκατέλειψε τον ρόλο της στη σειρά, επειδή ένιωθε ότι τα τελευταία χρόνια της φίλης της δεν απεικονίζονταν «με σεβασμό ή συμπόνια».

    Ανέφερε ότι «όταν δεν τηρήθηκε η συμφωνία για συμμετοχή στη συγγραφή του σεναρίου μας και όταν συνειδητοποίησα ότι η συγκεκριμένη ιστορία δεν θα ειπώθηκε με τόσο σεβασμό ή συμπόνια όσο ήλπιζα, ζήτησα να αφαιρεθεί η συνεισφορά μου από τη σειρά».

    Στον 5ο κύκλο της σειράς θα δούμε αρκετά στιγμιότυπα από τη ζωή της Νταϊάνα, όπως το διαζύγιό της με τον πρίγκιπα Κάρολο, τις σχέσεις της με τον καρδιοχειρουργό Χασνάτ Χαν και τον Αιγύπτιο παραγωγό ταινιών Ντόντι Φαγιέντ, ο οποίος και σκοτώθηκε μαζί της το 1997.

    Διαβάστε επίσης:

    Spider-Man No Way Home: Αναλύουμε ΟΛΑ τα νέα στοιχεία από το δεύτερο τρέιλερ

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles