15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    The Dark Knight Rises: H αναμονή τελείωσε…

    Στις 21 Αυγούστου o Batman επιστρέφει με το The Dark Knight Rises γιατί τον χρειάζεται η Gotham City και η ατελείωτη δίψα μας για action διαχρονικής ποιότητας. Iδού τα 15 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το μεγάλο τιμωρό του εγκλήματος και ψυχαγωγό μας.

    * O Christopher Nolan βάζει τέλος στην τριλογία και το εννοεί. Με αυτή την ταινία μπαίνει μία τελεία, κάτι που αποτέλεσε το μεγάλο κίνητρο για τους συντελεστές της. Ο Nolan υπoσχέθηκε πως θα είναι μία ιστορία που πραγματικά βάζει ένα τέλος και δεν αφήνει υπονοούμενα για συνέχειες και sequels.

    * Μπορεί να έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε που έφυγαν από τη μέση οι Harvey ‘Two-Face’ Dent και Joker, ωστόσο ο νέος «κακός» είναι τεράστιος, τρομακτικός και υπόσχεται να τους αντικαταστήσει επάξια. Είναι ο Bane (λέγε με Tom Hardy) που μεγάλωσε στη φυλακή και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να πάρει εκδίκηση.

    * To σενάριο είναι δουλειά των Christopher και Jonathan Nolan.

    * Ο Tomas Hardy, η Marion Cotillard και ο Joseph-Gordon-Levitt συνεργάζονται ξανά με τον Nolan μετά το Inception.

    * Πέραν από τον Christian Bale, οι άλλοι σταθεροί του φιλμ είναι οι Gary Oldman, Michael Caine και Morgan Freeman.

    * Ο Liam Neeson επιστρέφει στο franchise και στο ρόλο του Ra’s Al Ghul, από την εποχή του Batman Begins.

    * Η Anne Hathaway ήταν η πιο απροσδόκητη προσθήκη. Θα υποδυθεί την Selina Kyle/Catwoman και αν μη τι άλλο οι φωτογραφίες που την δείχνουν μέσα στο στενό leather συνολάκι της είναι απολαυστικές! Ο ρόλος της είναι να προειδοποιήσει τον Bruce Wayne για την αναρχία που σύντομα θα ξεσπάσει στην Gotham City.

    * Το budget  του φιλμ ξεπέρασε τα 250 εκατ. δολάρια.

    * O Nolan ευτυχώς επιβεβαίωσε νωρίς πως ο Joker δεν θα επέστρεφε στο τρίτο φιλμ, απορρίπτοντας τις φήμες πως δούλευε επάνω σε αχρησιμοποίητο υλικό του Heath Ledger από το Dark Knight.

    * Για την σκηνή του αφανισμού ενός ολόκληρου γηπέδου baseball δεν υπάρχουν και πολλά να πει κανείς. Πρέπει να αποτελεί την πλέον απίστευτη action σκηνή της κινηματογραφικής σεζόν.

    * Μην ξαφνιαστείτε εάν έχει το φιλμ πολιτική χροιά. Ο Nolan θέλει να στείλει κάποια μηνύματα μέρες που είναι…

    * Έχετε ξαναδεί το Batmobile να πετάει; Ήρθε η ώρα! Πείτε το Batplane!

    * Λέτε να μην επιζήσει ο Bruce Wayne; Μένει να το δούμε…

    * O Hans Zimmer επιστρέφει για τις ανάγκες του soundtrack.

    * O Nolan επέλεξε να μην γυρίσει το φιλμ σε 3D αλλά αντίθετα να προσπαθήσει να βελτιώσει την ποιότητα της εικόνας χρησιμοποιώντας το IMAX format.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles