18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    The Flash: Κυκλοφόρησε το τελικό trailer για την πολυαναμενόμενη ταινία της DC

    Μετράμε πλέον αντίστροφα μέχρι ο Flash του Ezra Miller να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Τις τελευταίες ώρες, η Warner Bros έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για την πολυαναμενόμενη ταινία της DC, η οποία θα κάνει πρεμιέρα των Ιούνιο. Εκτός από τον Miller, που θα υποδυθεί τον κεντρικό χαρακτήρα, στην ταινία θα δούμε να επιστρέφει και ο Michael Keaton αναβιώνοντας το ρόλο του ως Batman/Bruce Wayne.

    «Οι κόσμοι συγκρούονται στο The Flash όταν ο Barry χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο προκειμένου να αλλάξει τα γεγονότα του παρελθόντος», αναφέρει η σύνοψη. Αλλά όταν η προσπάθειά του να σώσει την οικογένειά του αλλάζει χωρίς τη θέλησή του το μέλλον, ο Barry παγιδεύεται σε μια πραγματικότητα στην οποία ο στρατηγός Zod έχει επιστρέψει, απειλώντας με αφανισμό. Σύμφωνα με το story που ήδη γνωρίζουμε, ο Flash πρόκειται να διασπάσει το σύμπαν της DC, δημιουργώντας ένα είδος νέου κόσμου, στο οποίο μάλιστα θα συναντηθεί με άλλες εκδόσεις γνωστών ηρώων, ακόμη και μιας διαφορετικής εκδοχής του ίδιου του εαυτού!

    Η ταινία είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου στη χώρα μας και σίγουρα το νέο trailer της που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο video που ακολουθεί, μας έχει ανοίξει για τα καλά την όρεξη!

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Mortal Kombat 1: Αποκαλύφθηκαν οι ελάχιστες & προτεινόμενες απαιτήσεις συστήματος!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles