15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    «The Gray Man»: Κρις Έβανς και Ράιαν Γκόσλινγκ στο 1ο επικό trailer της ταινίας

    Η ταινία «The Gray Man» αποτελεί ένα από τα υποσχόμενα projects του Netflix, που θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουλίου του 2022. Πρόκειται για ένα θρίλερ δράσης που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του συγγραφέα Μαρκ Γκρέανυ με πρωταγωνιστές τους δημοφιλείς ηθοποιούς Κρις Έβανς και Ράιαν Γκόσλινγκ.

    Η ταινία θα διηγηθεί την ιστορία ενός πρώην ανεξάρτητου δολοφόνου της CIA που ονομάζεται Κουρτ Τζέντρι, ο οποίος θεωρείται «μύθος» και είναι γνωστός ως ο γκρίζος άνθρωπος. Κινείται σιωπηλά από δουλειά σε δουλειά, επιτυγχάνοντας το αδύνατο και πάντα καταφέρνει να χτυπήσει τον στόχο του. Σύντομα όμως θα κυνηγηθεί από τον πρώην συνάδελφό του Λόιντ Χάνσεν. Τώρα, πρόκειται να αποδείξει ότι γι’ αυτόν, δεν υπάρχει γκρίζα περιοχή μεταξύ της δολοφονίας για τα προς το ζην και της δολοφονίας για να παραμείνει ζωντανός.

    Το καστ συμπληρώνουν οι Άνα ντε Άρμας (No Time To Die, Knives Out), Ρεζέ-Ζαν Πέιτζ (Bridgerton), Τζέσικα Χένγουικ (Matrix: Resurrections), Μπίλι Μπομπ Θόρτον (Fargo) και Άλφρι Γούνταρντ.

    Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το trailer της ταινίας, που μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέχεια:

    Διαβάστε επίσης:

    Αντίστροφη μέτρηση για το Stranger Things 4! Δείτε το τελευταίο trailer πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles