20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Είναι εδώ! Το πρώτο trailer της ταινίας The Imitation Game, για τη ζωή του Alan Turing

    Tο περιμέναμε. Και είναι αφορμή να παρακαλάμε να τελειώσει γρήγορα το καλοκαίρι. Αυτό είναι το πρώτο trailer της ταινίας The Imitation Game, της ταινίας που αναφέρεται στη ζωή και τα μυστικά ενός υπέροχου μυαλού: του μαθηματικού και μηχανικού, Alan Turing. Πρωταγωνιστές, ο αγαπημένος Benedict Cumberbatch και η εντυπωσιακή Keira Knightley, μαζί με ένα πολύ ενδιαφέρον cast γνωστών, τηλεοπτικών και κινηματογραφικών ηθοποιών.

    benedict-cumberbatch-as-alan-turing-in-imitation-game

    Δεν είναι μόνο συναρπαστικό που επιτέλους γίνεται μία ταινία γι αυτό το υπέροχο και τρομακτικά αδικημένο μυαλό. Ο Alan Turing, με τη δουλειά του, κατόρθωσε να σπάσει τον κώδικα Enigma, των κώδικα επικοινωνίας των Ναζί κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου. Στη δουλειά του και τον τρόπο που αντιλήφθηκε τις υπολογιστικές μηχανές, βασίζονται εκείνα τα μηχανήματα τα οποία χρησιμοποιείτε αυτή τη στιγμή για να διαβάσετε αυτές τις γραμμές. Κι όμως, ο άνθρωπος αυτός πέθανε μόλις στα 42 του χρόνια, έχοντας υποστεί χημικό ευνουχισμό, γιατί μέχρι την δεκαετία του 1960 βλέπετε, στη Μεγάλη Βρετανία, ήταν έγκλημα να είσαι ομοφυλόφιλος.Έγκλημα, η τιμωρία για το οποίο ήταν φυλάκιση, ή χημικός ευνουχισμός. Ακόμα και για ανθρώπους η συμβολή των οποίων ήταν καθοριστική στη λήξη ενός παγκόσμιου πολέμου.

    Είναι συναρπαστικό γιατί τον χαρακτήρα του Alan Turing ενσαρκώνει ένας μεγάλος, πολύ μεγάλος ηθοποιός της γενιάς του: ο Benedict Cumberbatch. Που μπορεί οι Hollywood fans να λάτρεψαν ξαφνικά με το Star Trek: Into Darkness, αλλά έχει να επιδείξει εξαιρετική παρουσία σε ταινίες και σειρές. Πέρα από το γεγονός ότι μας έκανε να λατρέψουμε άλλη μία φορά τον Sherlock, είναι εκείνος που έχει ενσαρκώσει τηλεοπτικά κυρίως, σημαντικές προσωπικότητες: όπως αυτή του Stephen Hawking, ή πρόσφατα τον Julian Assange, στην αμφιλεγόμενη αλλά εξαιρετική ταινία, The Fifth Estate.

    Απολαύστε μαζί μας το trailer του The Imitation Game. Και δείτε γνωστούς χαρακτήρες να σας προετοιμάζουν για μία τρομερά ενδιαφέρουσα ταινία που θα δούμε τον χειμώνα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles