24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το The Incredibles θα έχει και συνέχεια!

    Μιλάμε για την πιο εκλεκτή ταινία της Pixar, την δουλειά που ίσως να μην έκοψε τα περισσότερα εισιτήρια και να μην είναι η απόλυτα αγαπημένη των παιδιών, παραμένει ωστόσο το τελειότερο παράδειγμα της μοναδικής τεχνικής του διασημότερου studio animation στον κόσμο.

    incredibles1

    Υπεύθυνος του πρώτου φιλμ δεν ήταν άλλος από τον Brad Bird που επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει και το δεύτερο μέρος του “παιδιού” του, το animation που τον έκανε διάσημο σε όλο το Hollywood.
    O Bird σε πρόσφατη συνέντευξη του είπε πως δουλεύει επάνω στο κείμενο, έχοντας πολλές σελίδες στην διάθεσή του και άλλες τόσες ιδέες. Αρκετές κρατάνε από το πρώτο φιλμ, αφού τότε δεν είχε καταφέρει να τις αξιοποιήσει όλες. Ενώνοντας καινούργιο υλικό με παλιές ιδέες ελπίζει πως θα βγάλει το σωστό τελικό αποτέλεσμα.

    Ο Bird αναφέρθηκε και στην ανάμειξή του με την επερχόμενη Star Wars τριλογία, αφού ήταν ένας από τους πρώτους σκηνοθέτες που τον πλησίασαν για το Star Wars: The Force Awakens. Αν και την δεδομένη στιγμή έχει διάφορα projects στα χέρια του, δεν είναι απίθανο να εμπλακεί μελλοντικά σε κάποιο από τα επερχόμενα Star Wars, ίσως όχι πίσω από την κάμερα, αλλά σεναριακά.
    Την δεδομένη στιγμή πάντως το μόνο που τον απασχολεί είναι το Tomorrowland, το φιλμ φαντασίας/sci-fi με τους George Clooney και Hugh Laurie που αναμένεται να βγει στην Αμερική στις 22 Μαίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles