14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    “The Last Of Us”: Όλα όσα γνωρίζουμε για την πολυαναμενόμενη σειρά του HBO

    Οι fans του “The Last Of Us” ενθουσιάστηκαν όταν η HBO ανακοίνωσε τη μεταφορά του δημοφιλούς video game σε τηλεοπτική σειρά. Με βάση τα όσα είναι ήδη γνωστά, η μεταφορά θα πραγματοποιηθεί από τον Craig Mazin, δημιουργό της πετυχημένης σειράς Chernobyl, και τον creative director του παιχνιδιού Neil Druckmann.

    Για τους πρωταγωνιστές έχουμε ήδη κάποιες πληροφορίες. Πριν μερικούς μήνες αποκαλύφθηκε ότι ο ηθοποιός Pedro Pascal θα υποδυθεί τον μεσήλικα Joel, ενώ την έφηβη Ellie θα ενσαρκώσει η Bella Ramsey.

    Πότε θα δούμε τη σειρά

    Για ακόμα μια φορά όμως το ερώτημα είναι αν η σειρά θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021. Τα γυρίσματα του “The Last of Us” ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούλιου. Έγινε σαφές ότι το post-apocalyptic σκηνικό, για να αποδοθεί, απαιτεί πολλά ειδικά εφέ πριν βγει στον “αέρα”. Αυτό δυστυχώς σημαίνει ότι τα επεισόδια δε θα προβληθούν πριν από το 2022. Πάντως τα γυρίσματα για το πρώτο πιλοτικό επεισόδιο της αναμενόμενης σειράς του HBO έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Πρόσφατα διέρρευσαν μάλιστα κάποιες φωτογραφίες, οι οποίες δίνουν την αίσθηση ότι βγήκαν κατευθείαν από το παιχνίδι.

    Το “The Last of Us” αποτελεί ένα video geme γεμάτο περιπέτεια και άγχος για επιβίωση. Αναπτύχθηκε από τη Naughty Dog και διανέμεται από την Sony Computer Entertainment. Κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το PlayStation 3 στις 14 Ιουνίου του 2013, ενώ η βελτιωμένη εκδοχή του κυκλοφόρησε ένα χρόνο μετά για το PlayStation 4. Θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους τίτλους των τελευταίων ετών. Είναι λογικό οι funs να αναμένουν με ανυπομονησία τη σειρά και να βάζουν ψηλά τον “πήχη” ως προς τις απαιτήσεις που έχουν από τους παραγωγούς. Αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του HBO που πλέον έχει καταφέρει να “χτυπήσει” τον ανταγωνισμό.

    Διαβάστε επίσης:

    Κατηγορία Box Office (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles