23.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    The Last Of Us Part 2 Remastered: Νέο trailer αποκαλύπτει το No Return mode

    Η Naughty Dog έχει υποσχεθεί στους fans ένα remaster του The Last Of Us Part 2 για PS5. Η επερχόμενη έκδοση περιλαμβάνει μια λειτουργία που ονομάζεται Lost Levels (η οποία διαθέτει πολλά τμήματα που κόπηκαν από το τελικό παιχνίδι), καθώς και το πολυσυζητημένο No Return. Το τελευταίο είναι ένα ολοκαίνουργιο roguelike survival mode και η Sony αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό σε ένα trailer.

    Σε αυτό το single-player mode, ο στόχος είναι να επιβιώσετε όσο μπορείτε. Θα πρέπει να παραμείνετε σε εγρήγορση, καθώς οι αναμετρήσεις με εχθρούς είναι τυχαίες και περιλαμβάνουν boss battles. Θα πρέπει επίσης να αντιμετωπίσετε μοναδικούς gameplay modifiers, όπως για παράδειγμα να βάζετε φωτιά στους εχθρούς όταν τους χτυπάτε ή να εφαρμόζετε οπτικά εφέ.

    Στο No Return, θα μπορείτε να παίξετε ως Ellie, Joel και Abby. Επιπλέον, υπάρχουν χαρακτήρες με δυνατότητα ξεκλειδώματος που δεν έχουν ξαναπαιχτεί. Σύμφωνα με το trailer, αυτοί είναι οι Dina, Jesse, Tommy, Lev, Yara, Mel και Manny. Κάθε χαρακτήρας έχει μοναδικά χαρακτηριστικά που υποστηρίζουν διαφορετικά στυλ παιχνιδιού. Επιλέξτε τη Yara, για παράδειγμα, και ο αδελφός της Lev θα τη βοηθήσει στη μάχη (μια co-op έκδοση του No Return θα μπορούσε να είναι αρκετά συναρπαστική!). Η Dina, εν τω μεταξύ, θα είναι σε θέση να κατασκευάσει νάρκες και βόμβες αναισθητοποίησης.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Το The Last Of Us Part 2 Remastered θα κυκλοφορήσει στο PS5 στις 19 Ιανουαρίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Διαθέσιμο το Cyberpunk 2077: Ultimate Edition και το 2.1 Update (trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles