18.7 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
More

    The Last of Us: Βρέθηκε η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Abby στη 2η σεζόν

    Η σειρά The Last Of Us του HBO γνώρισε τεράστια επιτυχία τη χρονιά που μας πέρασε και είναι λογικό οι fans να αναμένουν με ανυπομονησία να δουν τη 2η σεζόν. Φυσικά, αυτό που απέμενε να δούμε ήταν ποιοι ηθοποιοί θα υποδυθούν τους βασικούς ρόλους, πριν ξεκινήσουν επίσημα τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια. Ένας από τους ρόλους «κλειδί» στη 2η σεζόν είναι αυτός της Abby. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η ηθοποιός βρέθηκε και δεν είναι άλλη από την Kaitlyn Dever, γνωστή από τα Booksmart και No One Will Save You.

    Η Abby, για όσους είναι εξοικειωμένοι με το video game, είναι μια επιδέξια στρατιώτης της οποίας η ασπρόμαυρη άποψη για τον κόσμο αμφισβητείται, καθώς αναζητά εκδίκηση για εκείνους που αγαπούσε. Όπως συμβαίνει συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις, η Dever και ο Druckmann έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Υποδύθηκε την Cassie, την κόρη του Nathan Drake, στον επίλογο του Uncharted 4, ενός ακόμη video game που ο Druckmann συν-σκηνοθέτησε.

    Σημειώνεται ότι το The Last of Us κέρδισε 24 υποψηφιότητες για Emmy φέτος, περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη σειρά εκτός από το Succession.

    Διαβάστε επίσης:

    Χρυσές Σφαίρες 2024: Μεγάλοι νικητές Oppenheimer, Poor Things και Succession

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles