19.4 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
More

    The Legend of Zelda: Ανακοινώθηκε live-action ταινία

    Ένα αίτημα χρόνων των fans αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν η Nintendo και η Sony Pictures, μεταφέροντας το αγαπημένο video game The Legend of Zelda στη μεγάλη οθόνη.

    Όπως έγινε γνωστό, ο διάσημος σχεδιαστής βιντεοπαιχνιδιών Shigeru Miyamoto και ο Avi Arad της τριλογίας Spider-Man θα είναι συμπαραγωγοί, με τον Wes Ball του The Maze Runner να κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι ηθοποιοί θα συμπληρώσουν το καστ ή ποια θα είναι η πλοκή της live action ταινίας. Το The Legend of Zelda επικεντρώνεται στα κατορθώματα ενός ιδιαίτερου χαρακτήρα που μοιάζει με ξωτικό -του γνωστού Link-, ο οποίος μάχεται τον βασιλιά δαίμονα Ganon για να σώσει την πριγκίπισσα Zelda.

    Είναι γνωστό ότι πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα franchises της Nintendo, μαζί με το Super Mario Bros. Από το ντεμπούτο του το 1986, το παιχνίδι είχε διάφορα spin-offs που πούλησαν εκατομμύρια αντίτυπα. Το πρόσφατο The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, πούλησε 10 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις ημέρες όταν κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο, και έγινε ο τίτλος Zelda με τις ταχύτερες πωλήσεις μέχρι στιγμής. Συγκέντρωσε επίσης κριτικές πέντε αστέρων από το Empire, το The Guardian, το Metro, το Daily Mirror και το Radio Times.

    Διαβάστε επίσης:

    PlayStation: Τέλος εποχής για το sharing στο X

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles