13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    The Legend of Zelda: Με νέες ικανότητες ο Link στο Tears of the Kingdom (video)

    Το Tears of the Kingdom βρίσκεται περίπου ενάμιση μήνα μακριά και η Nintendo, για να γιορτάσει την πολυαναμενόμενη άφιξη, έδωσε στην κυκλοφορία ένα «χορταστικό» gameplay video, που αποκαλύπτει τις νέες δυνατότητες του Link.

    Το Tears of the Kingdom αποτελεί το Sequel του γνωστού video game «The Legend of Zelda: Breath of the Wild» και ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022. Τον περασμένο Μάιο κυκλοφόρησε ένα video, το οποίο ανέφερε πως η εταιρεία αποφάσισε να εργαστεί λίγο παραπάνω στην ανάπτυξη του τίτλου, προκειμένου η εμπειρία του παιχνιδιού να εξελιχθεί σε κάτι μοναδικό. Μάλλον η αναμονή άξιζε τον τρόπο, αν κρίνουμε από το video που παρουσιάστηκε τις τελευταίες ώρες.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες δυνατότητες που είδαμε είναι το νέο Fuse ability του Link, με το οποίο μπορεί να παίρνει απλά αντικείμενα, όπως πέτρες και κορμούς, και να τα μετατρέπει σε όπλα. To The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου 2023 αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

    Διαβάστε επίσης:

    5 Resident Evil games που δεν θέλει να τα θυμάται… ούτε η Capcom!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles