18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    The Mandalorian: Η season 2 ξεκινάει στις 30 Οκτωβρίου!

    Δεν υπάρχει φανατικός φίλος του Star Wars που να μην πίνει νερό στο όνομα του Mandalorian (και του… Baby Yoda). Η σειρά αγαπήθηκε από το απαιτητικό κοινό του Star Wars, καθώς διέθετε μπόλικη από τη μαγεία που είχε «χαθεί» από την τελευταία τριλογία, η οποία δίχασε το community. Τα ευχάριστα νέα λοιπόν είναι ότι σύμφωνα με την επίσημη σελίδα του Disney+ στο Twitter ο Baby Yoda και ο Mandalorian πρόκειται να ξεκινήσουν το streaming στις 30 Οκτωβρίου.

    Αν και σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει η παραμικρή λεπτομέρεια αναφορικά με το τι πρόκειται να δούμε στη season 2, αλλά και το ποιες μέρες θα είναι διαθέσιμα τα νέα επεισόδια, ωστόσο ήδη γνωρίζουμε ότι στο πλευρό των κεντρικών ηρώων θα βρίσκεται και η Ashoka, μία από τις πιο αγαπημένες ηρωίδες του σύμπαντος του Star Wars. Αν και οι περισσότεροι fans «διψούν» για ένα teaser, η Disney κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό το πότε θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τον Mando και τον force sensitive φίλο του. Η πρώτη season του The Mandalorian κατάφερε να αποσπάσει 15 υποψηφιότητες Emmy και στις 20 Σεπτεμβρίου πρόκειται να γνωρίζουμε το πόσα αγαλματίδια κατάφερε να κατακτήσει. Δυστυχώς βέβαια δεν γνωρίζουμε ακόμη το πότε ακριβώς η υπηρεσία Disney+ θα ντεμπουτάρει επίσημα και στην χώρα μας…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles