20.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    The Mandalorian και Grogu: Πότε θα βγει η νέα ταινία Star Wars στις αίθουσες;

    Δυστυχώς, τα νέα για τους fans του Star Wars δεν είναι πολύ καλά! Η Disney και η Lucasfilm επιβεβαίωσαν ότι η ταινία The Mandalorian και Grogu είναι ακόμη… μακριά, καθώς δεν θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους πριν από το 2026.

    Όπως αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων της The Walt Disney Company για το Q1 του 2024, η επερχόμενη ταινία Star Wars δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Η πρώτη από κοινού εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη του Din Djarin και του Baby Yoda έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή από το 2026 και μετά.

    Φυσικά, αυτό το παράθυρο κυκλοφορίας δεν είναι οριστικό, αφού η ταινία ετοιμάζεται να μπει σε φάση πλήρους παραγωγής αργότερα φέτος. Δεν αποκλείεται επομένως να κυκλοφορήσει το 2025 αντί για το 2026, αφού αρκετές φορές έχουμε δει αλλαγές τέτοιου είδους. Αυτό θα εξαρτηθεί κυρίως από τη φάση μετα-παραγωγής, που περιλαμβάνει τα βαριά εφέ, η οποία αναμένεται να διαρκέσει για αρκετούς μήνες μετά το πέρας των γυρισμάτων.

    Σημειώνεται ότι, μετά από τρεις σεζόν επιτυχημένης πορείας στο Disney Plus, η Lucasfilm ανακοίνωσε τον Ιανουάριο ότι το «The Mandalorian» θα πάρει το δρόμο του και για τη μεγάλη οθόνη, καθώς μια νέα ταινία βρίσκεται στα σκαριά. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σκηνοθέτης και παραγωγός θα είναι ο δημιουργός της σειράς Jon Favreau. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή, αφού το μόνο που αναφέρθηκε είναι ότι «η νέα ιστορία ταιριάζει τέλεια στη μεγάλη οθόνη».

    Διαβάστε επίσης:

    Δωρεάν Apple TV+ για τρεις μήνες! Προλάβετε τη νέα προσφορά της LG – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles