21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    The Mandalorian: Νέο teaser trailer για την 3η σεζόν

    Η 3η σεζόν του The Mandalorian θα κάνει σύντομα πρεμιέρα και η Disney γνωρίζει ότι πρόκειται για ένα από τα δυνατά «χαρτιά» της συνδρομητικής της υπηρεσίας. Οι fans περιμένουν την επιστροφή με ανυπομονησία, γι’ αυτό ένα νέο teaser έκανε την εμφάνισή του κατά τη διάρκεια του Super Bowl 2023 με τον τίτλο Ready.

    Μετά το trailer που δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο, το Mandalorian ξαναχτυπά, επιδεικνύοντας τα ταλέντα των ηρώων του σε ένα εντυπωσιακό video, στο οποίο οι Mando, Little Grugo, Greef Karga και Bo-Katan Kryzes εμφανίζονται σαν μια ομάδα Jedi.

    Μετά τα συναρπαστικά γεγονότα της προηγούμενης σεζόν του The Mandalorian, το δυναμικό δίδυμο ενώνεται για να αντιμετωπίσει νέες περιπέτειες, πηγαίνοντας εκεί που δεν έχει πάει ποτέ κανείς.

    Η σειρά κατευθύνεται προς το Star Wars universe, σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της 3ης σεζόν. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal, Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow και Giancarlo Esposito. Οι σκηνοθέτες των οκτώ επεισοδίων του τρίτου κύκλου είναι οι Rick Famuyiwa, Rachel Morrison, Lee Isaac Chung, Carl Weathers, Peter Ramsey και Bryce Dallas Howard. Showrunner και σεναριογράφος είναι ο Jon Favreau, ο οποίος είναι παράλληλα και εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Dave Filoni, Rick Famuyiwa, Kathleen Kennedy και Colin Wilson. Η Karen Gilchrist και η Carrie Beck είναι συν-εκτελεστικοί παραγωγοί.

    Διαβάστε επίσης:

    Έτερος Εγώ: Νέμεσις: Απόψε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της σειράς σε παραγωγή COSMOTE TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles