23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    The Mandalorian: O Mando και ο Grogu επιστρέφουν! Δείτε το πρώτο trailer της Season 3!

    Το The Mandalorian αποτελεί τη σειρά που κατάφερε να ενώσει το «διαιρεμένο» Star Wars community, ύστερα από μια μάλλον όχι και τόσο πετυχημένη κινηματογραφική τριλογία, η οποία βάδισε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Αποτελώντας έναν από τους λόγους που το κοινό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην πλατφόρμα του Disney+, το The Mandalorian, στο οποίο ξετυλίγονται οι περιπέτειες του Μανταλοριανού Din Djarin και του Grogu (baby Yoda) (ενός πανίσχυρου πλάσματος που κατέχει τη Δύναμη και αναμένεται να παίξει κομβικό ρόλο στην εξέλιξη του σύμπαντος του Star Wars), αποτελεί αυτή τη στιγμή ενδεχομένως την πιο «hot» σειρά της streaming πλατφόρμας της Disney.

    Για αυτό και όπως αντιλαμβάνεστε, οι fans αναμένουν με μεγάλη αγωνία την season 3 της δημοφιλής σειράς, η οποία ουσιαστικά συνεχίζει μετά το τελευταίο επεισόδιο της σειράς: The Book of Boba Fett. Ο Mando έχει ενωθεί ξανά με τον Grogu, όμως οι περιπέτειες τους μάλλον μόλις… ξεκίνησαν, καθώς ο Din Djarin έχοντας στην κατοχή του το εμβληματικό Dark Saber, ένα πανίσχυρο saber-like όπλο που όποιος το κραδαίνει αποκτάει αυτομάτως το δικαίωμα διακυβέρνησης του πλανήτη Mandalore. Ο πλανήτης Mandalore, είναι ένας κόσμος που πριν καταστραφεί από την Αυτοκρατορία είχε σπαραχθεί από τις αιώνιες διαμάχες ανάμεσα στις διαφορετικές σέχτες των Mandalorians, οι οποίες έριζαν για την απόκτηση της εξουσίας. Αν και δεν μπορούμε να συμπεράνουμε από το trailer, η νέα season θα εστιάζει στην προσπάθεια του Din Djarin να ανακτήσει τα σκήπτρα του πλανήτη του.

    Όπως και στις προηγούμενες seasons, την υπογραφή τους σε επίπεδο story και παραγωγής βάζουν οι Jon Favreau και Dave Filoni, με τον Pedro Pascal να επιστρέφει στο ρόλο του Mando, ενώ παράλληλα κι άλλοι γνωστοί πρωταγωνιστές της σειράς αναμένεται να επιστρέψουν όπως είναι ο Carl Weathers και η Katee Sachoff. Η Season 3 αναμένεται μέσα στο 2023 και δεν θα είναι η μόνη live-action που θα δούμε τη νέα χρονιά, καθώς οι fans περιμένουν πως και πως τις περιπέτειες της Ashoka. Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το Season 3 trailer που προβλήθηκε στο πλαίσιο της D23…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles