23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    “The Marvels”: Τι μας αποκαλύπτει ο τίτλος του sequel του Captain Marvel;

    Μετά την επιτυχία της ταινίας Captain Marvel (2019), η οποία κατάφερε να σπάσει το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων σε εισπράξεις στο Box Office (παρά το μεγάλο κύμα των haters), ο Kevin Feige, ο Πρόεδρος της Marvel, ανακοίνωσε επίσημα ότι θα υπάρξει σίκουελ για την ομώνυμη ηρωίδα. Ωστόσο, δεν είχε ανακοινωθεί κάποιος official τίτλος, πέρα από το Captain Marvel 2. Τώρα, με το teaser βίντεο της Disney για την Phase 4 του Marvel Cinematic Universe (δες όλες τις ημερομηνίες των ταινιών της 4ης φάσης εδώ), μάθαμε ότι ο τίτλος του sequel του Captain Marvel θα είναι τελικά ‘The Marvels‘.

    Όποιος προσέξει τον πληθυντικό στον τίτλο, θα καταλάβει ότι μιλάμε για παραπάνω από μία ηρωίδα. Και έτσι πρόκειται. Η ταινία δεν θα επικεντρώνεται αποκλειστικά στην Carol Denvers, την πρωταγωνίστρια του Captain Marvel και προστάτιδα του Γαλαξία αλλά θα έχει και άλλες δύο… Marvels.

    Πρόκειται, φυσικά, για την Monica Rambeau, την οποία πρωτοείδαμε στο Captain Marvel, ως μικρό κοριτσάκι. Καθώς η πρώτη ταινία διαδραματίζεται στα 90s, η Rambeau, η κόρη της καλύτερης φίλης της Carol, ήταν τότε παιδί. Ωστόσο, μεγαλώνοντας είχε ως είδωλό της την Carol και αναμένεται να δούμε το reunion τους, τώρα που η Monica έχει και εκείνη superδυνάμεις. Αν θυμάστε, η Monica Rambeau, εμφανίστηκε ως ενήλικη στο WandaVision όπου αποκτά τις δυνάμεις της, αφού μπήκε και βγήκε στο Hex με την μαγεία της Wanda. Στο τέλος της σειράς, μία πράκτορας των Skrull την ενημερώνει πως ο Nick Fury θέλει να συναντηθεί μαζί της, στο διάστημα. Οι δυνάμεις της, εάν και δεν έχουν διευκρινιστεί, φαίνεται να είναι απορρόφηση, ανάλυση και εκμετάλλευση της ενέργειας γύρω της, όπως στα comics.

    H Monica θα έχει είτε το όνομα Photon που είχε και η μητέρα της είτε το όνομα Spectrum, όπως στα comics. Ακόμη, η Monica στα κόμικς παίρνει την σκυτάλη και γίνεται εκείνη η νέα Captain Marvel, γι’αυτό και θα βρίσκεται στην νέα ταινία ανάμεσα στην Carol Denvers και την Kamala Khan.

    Τρίτη Marvel θα είναι η Ms. Marvel, η Kamala Khan, η οποία θα είναι και η πρωταγωνίστρια της ομώνυμης επερχόμενης σειράς του Disney+. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί και η σειρά βρίσκεται στο στάδιο του post production. Η σειρά θα αφορά την 16χρονη Καμάλα, αμερικάνα πακιστανικής καταγωγής, η οποία γράφει κόμικς εμπνευσμένα από τους αγαπημένους τους ήρωες της Marvel (μεταξύ τους και η Captain Marvel) και στο μεταξύ αποκτά υπερδυνάμεις.

    Η ταινία The Marvels θα κάνει την πρεμιέρα της στις 11 Νοεμβρίου του 2022. 

    Δείτε ακόμη: Marvel’s Eternals: Δείτε το πρώτο (σύντομο) footage!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles