20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    «The New Look»: Η νέα σειρά του Apple TV για τους Christian Dior και Coco Chanel

    Μια νέα σειρά με τίτλο «The New Look» θα δούμε προσεχώς από το Apple TV+, η οποία θα αφορά τους θρυλικούς σχεδιαστές μόδας, Κριστιάν Ντιόρ και Κοκό Σανέλ. Η γνωστή υπηρεσία streaming ανακοίνωσε ότι σεναριογράφος, σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός της δραματικής σειράς θα είναι ο Τοντ. Α. Κέσλερ. Ο Μπεν Μέντελσον θα υποδυθεί τον Κριστιάν Ντιόρ και η Ζιλιέτ Μπινός θα ενσαρκώσει την Κοκό Σανέλ.

    Η σειρά περιγράφεται ως «ένα επικό θρίλερ» που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής του Παρισιού κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

    «Η βασιλεία της Κοκό Σανέλ ως της πιο διάσημης σχεδιάστριας μόδας στον κόσμο τερματίζεται με τον Κριστιάν Ντιορ να αναδύεται βοηθώντας να επιστρέψει το πνεύμα και η ζωή στον κόσμο με το πρωτοποριακό, εμβληματικό αποτύπωμα ομορφιάς και επιρροής που θα συνεχίσει να καθορίζει τις επόμενες γενιές».

    Η σειρά «The New Look», σύμφωνα με πηγές, έχει τη δυνατότητα να γίνει ανθολογία που θα επικεντρώνεται σε μια νέα ιστορία του κόσμου της μόδας σε κάθε σεζόν. Θα εξερευνά τις ιστορίες των συγχρόνων και των αντιπάλων του Dior: Chanel, Balmain, Balenciaga, Givenchy, Pierre Cardin, Yves Saint Laurent και άλλων, σύμφωνα με το THR.

    Διαβάστε επίσης: Oscar 2022: Μεγάλο φαβορί το “The Power of the Dog” – Δείτε αναλυτικά τις υποψηφιότητες (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles