17 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    The New Look: Πρώτο trailer για την πολυαναμενόμενη σειρά του Apple TV

    Το Apple TV+ αποκάλυψε το trailer για το “The New Look”, μια νέα, ιστορική, δραματική σειρά από τον Todd A. Kessler, με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Emmy Ben Mendelsohn στο ρόλο του Christian Dior και τη βραβευμένη με Όσκαρ Juliette Binoche ως Coco Chanel.

    Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα και γυρισμένο αποκλειστικά στο Παρίσι, το “The New Look” επικεντρώνεται στους σχεδιαστές μόδας Christian Dior, Coco Chanel και τους συγχρόνους τους, καθώς περιηγούνται στη φρίκη του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου και λανσάρουν τη σύγχρονη μόδα. Η δραματική σειρά 10 επεισοδίων θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της με τα τρία πρώτα επεισόδια την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 στο Apple TV+.

    Με φόντο τη ναζιστική κατοχή του Παρισιού κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, το “The New Look” επικεντρώνεται στην κομβική στιγμή του 20ού αιώνα, όταν η γαλλική πόλη οδήγησε τον κόσμο πίσω στη ζωή μέσω του fashion icon Christian Dior. Καθώς ο Dior αναδεικνύεται με το πρωτοποριακό, εμβληματικό αποτύπωμα ομορφιάς και επιρροής του, η βασιλεία της Chanel τίθεται σε κίνδυνο. Το συνυφασμένο έπος ακολουθεί τις εκπληκτικές ιστορίες των συγχρόνων και των αντιπάλων του Dior, από τη Chanel μέχρι τον Pierre Balmain, τον Cristobal Balenciaga και άλλους.

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    The Artful Dodger: Μια ιστορία αναγέννησης και προδοσίας έρχεται στο Disney+ – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles