21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    The Offer: Νέα σειρά αποκαλύπτει το “ταξίδι” του θρυλικού Νονού προς τις κινηματογραφικές αίθουσες

    Πώς έφτασε ο θρυλικός «Νονός» του Φράνσις Φορντ Κόπολα από ένα στούντιο που δεν πίστευε καθόλου σε αυτόν, στις κινηματογραφικές αίθουσες και από εκεί στο πάνθεον της παγκόσμιας κινηματογραφικής βιομηχανίας; Σε αυτό θα ρίξει φως η νέα σειρά, The Offer, με τους Μάιλς Τέλερ (στο ρόλο του παραγωγού της ταινίας Άλμπερτ Ρούντι), Νταν Φόγκλερ (ως Φράνσις Φορντ Κόπολα), Τζούνο Τεμπλ, Μάθιου Γκουντ κ.α.

    σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 1/5 στις 22:00, στο COSMOTE SERIES HD. Αμέσως μετά την προβολή του στο κανάλι, κάθε νέο επεισόδιο του The Offer θα είναι διαθέσιμο on demand, για θέαση οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.

    Επίσης, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από την  έξοδο της πρώτης ταινίας του «Νονού» στους κινηματογράφους, το τριήμερο 19-21/5 στις 22:00 (COSMOTE CINEMA 2HD), η COSMOTE TV θα προβάλει, τις ταινίες «Ο Νονός», «Ο Νονός 2», καθώς και για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, τη νέα εκδοχή του «Νονού 3», «THE GODFATHER CODA: THE DEATH OF MICHAEL CORLEONE» με διαφορετική αρχή και διαφορετικό φινάλε από αυτό της ταινίας του 1990.

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Ντοκιμαντέρ για τη Τζένιφερ Λόπεζ έρχεται στο Netflix τον Ιούνιο (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles