15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H Apple λύνει το πρόβλημα με τους χάρτες: αναβαθμίζει την επιφάνεια της Γης (epic!!!)

    To αγαπημένο The Onion, (ναι είναι το ίδιο website που είχε ανακηρύξει τον Kim Jung Un ως τον πιο σέξι άντρα για το 2012) αποκαλύπτει κατ’ αποκλειστικότητα το πλάνο της Apple για την διαχείριση των προβλημάτων που έχουν προκύψει με τα Apple Maps. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, αλλά και αποκλειστικές δηλώσεις του Tim Cook, η Apple αποφάσισε πως δεν χρειάζεται να κάνει update στους Apple maps, αλλά να κάνει update στην επιφάνεια της Γης. Να κάνει, δηλαδή, τις απαραίτητες αλλαγές στην επιφάνεια του πλανήτη ώστε η Γη να γίνει ακριβώς όπως αποτυπώνεται στους χάρτες που χρησιμοποιούν οι κάτοχοι συσκευών iOS.

    Οι εργασίες έχουν ήδη αρχίσει και περιλαμβάνουν την αλλαγή ονόματος δρόμων, το γκρέμισμα ή την αλλοίωση σε σημεία ενδιαφέροντος, όπως τον οβελίσκο στο Washington Monument  ή την γέφυρα Brooklyn και άλλα πολλά. Στα πλαίσια αυτών των εργασιών επίσης, το Λονδίνο μεταφέρεται .

    Οι εργασίες αναμένονται να ολοκληρωθούν τα Χριστούγεννα και μπορείτε να χαίρεστε γιατί, μετά το update της Γης, όπως και στους χάρτες της Apple, δεν θα υπάρχουν Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Δείτε και το σχετικό ρεπορτάζ:

    Epic!

    The Onion

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles