24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    The Simpsons: Το Fox το ανανεώνει για δυο ακόμη σεζόν, φθάνοντας τις 30 συνολικά

    Είναι γεγονός, πως το «The Simpsons», αποτελεί εκείνη τη σειρά με τις περισσότερες σε αριθμό σεζόν στην ιστορία του θεάματος. Με την 28η σεζόν, ξεπέρασε τα «Law & Order» και «Gunsmoke», αν και το τελευταίο συνεχίζει να κατέχει τα πρωτεία από πλευράς αριθμού επεισοδίων καθώς, αν και τελείωσε στην 20η σεζόν, όλες μαζί αριθμούν 635 επεισόδια συνολικά.

    the-simpsons

    Το Fox επιβεβαίωσε ότι το «The Simpsons» έχει ανανεωθεί για δυο ακόμη σεζόν φθάνοντας συνολικά τις 30 κάτι που αυτομάτως υποδεικνύει ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει και το Gunsmoke σε αριθμό επεισοδίων. Εκτός από την ανακοίνωση της ανανέωσης της δημοφιλούς σειράς, το κανάλι επιβεβαίωσε και τα μέλη του καστ. Ειδικότερα, οι Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeardley Smith, Hank Azaria και Harry Shearer θα επιστρέψουν για άλλες δυο σεζόν.

    Οι Dana Walden και Gary Newman, ηγετικά στελέχη της Fox Television Group, σε δηλώσεις τους ανέφεραν ότι η σειρά έχει σημάνει πάρα πολλά για το κανάλι, ενώ παράλληλα έδωσαν τα συγχαρητήρια από τους ηθοποιούς και τη συγγραφική ομάδα μέχρι και τους παραγωγούς. Ευχαρίστησαν ακόμη, όλους τους φανατικούς οπαδούς, που συνεχίζουν να μένουν πιστοί στη σειρά που τόσο πολύ έχουν αγαπήσει. Η ανακοίνωση δεν προσδιορίζει αν η 30η σεζόν θα είναι και η τελευταία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles