22.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    The Walking Dead: Το γεμάτο ζόμπι Παρίσι υποδέχεται τον Daryl Dixon

    Αρκετές είναι οι νέες προσθήκες που θα δούμε προσεχώς στο σύμπαν του The Walking Dead, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει η επερχόμενη σειρά The Walking Dead: Daryl Dixon. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε ένα νέο teaser, το οποίο ακολουθεί το χαρακτήρα του Norman Reedus, Daryl Dixon, στο Παρίσι.

    Το προωθητικό video προβλήθηκε κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του The Walking Dead: Dead City. Το video διάρκειας 15 δευτερολέπτων δείχνει τον Daryl Dixon να περιπλανάται στην πόλη, στον ποταμό Σηκουάνα, σε κάτι που μοιάζει με κρουαζιέρα. Το teaser διαθέτει μια φωνή στο παρασκήνιο που λέει: «Το όνομά μου είναι Daryl Dixon. Αν δεν τα καταφέρω, θέλω να ξέρουν ότι προσπάθησα».

    Οι fans έχουν δει τον Dixon να αντιμετωπίζει διάφορους κινδύνους στο παρελθόν. Χαμένος στη θάλασσα, ο Daryl εθεάθη να σκοντάφτει σε μια παραλία και να κάνει πεζοπορία στα βουνά. Ωστόσο, οι θαυμαστές περίμεναν τον ήρωα να μπει στο Παρίσι και το νέο promo δείχνει ακριβώς αυτό. Τα πλάνα του νέου teaser του The Walking Dead: Daryl Dixon δείχνουν τον Norman Reedus να κοιτάζει τριγύρω, ενώ ένας μερικώς κατεστραμμένος  Πύργος του Άιφελ δεσπόζει στο παρασκήνιο. Όλα τα άλλα φαίνονται άδεια και τρομακτικά σιωπηλά, όπως αναμένεται σε έναν κόσμο γεμάτο ζόμπι.  Η εκπομπή πρόκειται να κυκλοφορήσει στις πλατφόρμες streaming τον Σεπτέμβριο του 2023.

    Διαβάστε επίσης:

    Βραβεία Emmy: 23 υποψηφιότητες για σειρές που προβάλλονται στην COSMOTE TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles