21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    The Weeknd: Δανείζει τη φωνή του σε χαρακτήρα της σειράς «The Simpsons»

    Ο γνωστός τραγουδιστής Weeknd δανείζει τη φωνή του σε έναν από τους χαρακτήρες της κωμικής σειράς «The Simpsons» σε επεισόδιο που θα προβληθεί τις επόμενες μέρες. Ο Καναδός τραγουδιστής, στιχουργός και παραγωγός θα υποδυθεί τον ρόλο του «Orion Hughes» στο επεισόδιο «Bart The Cool Kid» της 33ης σεζόν, το οποίο αναμένεται να προβληθεί στις 20 Μαρτίου. Στο επεισόδιο θα εμφανίζεται ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας, Χόμερ Σίμσον και άλλοι μπαμπάδες στο Σπρίνγκφιλντ εναντίον νεαρού influencer του streetwear. Στο επεισόδιο θα συμμετάσχει και ηθοποιός Μάικλ Ράπαπορτ.

    Σε ανάρτησή του στο Twitter ο τραγουδιστής ανακοίνωσε την εμφάνισή του στους Simpsons γράφοντας: «Περήφανος γι’ αυτό».

    Το 2020 ο τραγουδιστής δάνεισε τη φωνή του σε χαρακτήρες των σειρών κινουμένων σχεδίων «Robot Chicken» και «American Dad!». Στη δεύτερη υποδύθηκε χαρακτήρα που θύμιζε αρκετά τον εαυτό του. Ο Weeknd έγραψε επίσης το επεισόδιο, με τίτλο «A Starboy Is Born» μαζί με τον σεναριογράφο της σειράς «American Dad!» Τζόελ Χάργουιτς.

    Μιλώντας για τη συμμετοχή του στη σειρά που δημιούργησε ο Σεθ ΜακΦάρλαν ο Καναδός καλλιτέχνης είχε δηλώσει στο Variety ότι μια εμφάνιση στους Simpsons ήταν στις επιθυμίες του. «Αυτό θα ήταν ένα όνειρο – και αν το διαβάζουν αυτό, έχω πραγματικά μια πολύ ωραία ιδέα» ανέφερε ο Weeknd σε συνέντευξή του τον Μάιο του 2020.

    Διαβάστε επίσης: Peaky Blinders: Στις 10 Ιουνίου η πρεμιέρα της 6ης σεζόν (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles