Η CDPR επιθυμεί το νέο Witcher να είναι μεγαλύτερο και καλύτερο από το The Witcher 3 και το Cyberpunk 2077, ενώ στόχος είναι να αποφευχθούν προβλήματα όπως τα τεχνικά θέματα στις εκδόσεις για παλιές κονσόλες. Ο Tremblay τόνισε ότι η εταιρεία θα δώσει ιδιαίτερη προσοχή στις εκδόσεις για κονσόλες, προσπαθώντας για έναν συγχρονισμένο πολυπλατφορμικό λανσάρισμα. Εξήγησε, ωστόσο, ότι η ταυτόχρονη κυκλοφορία σε όλες τις πλατφόρμες ίσως να μην είναι εφικτή.
Ο CEO Michał Nowakowski ανέφερε ότι τα λάθη της καθυστερημένης ανάπτυξης για PS4 και Xbox One δεν πρέπει να επαναληφθούν, ώστε να αποφευχθούν νέα προβλήματα. Επιβεβαίωσε πως η CDPR σχεδιάζει να διατηρήσει υψηλή ποιότητα στις εκδόσεις όλων των πλατφορμών.
Η ανάπτυξη του επόμενου Witcher και της συνέχειας του Cyberpunk 2077 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, χωρίς όμως να έχουν ανακοινωθεί επίσημες ημερομηνίες κυκλοφορίας ή συγκεκριμένες πλατφόρμες. Η CDPR στοχεύει να παραμείνει φιλόδοξη και να προχωρήσει σε πιο εντυπωσιακά και σταθερά παιχνίδια, αποφεύγοντας τα λάθη του παρελθόντος.
Το digitallife.gr έθεσε ως στόχο τη γνωριμία, εξοικείωση και εκπαίδευση του ελληνικού αναγνωστικού κοινού με τα επιτεύγματα της τεχνολογίας.
Επικοινωνήστε μαζί μας : [email protected]
© 2024 digitallife.gr. All Rights Reserved. | Web Development
This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.