20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    The Witcher: Νέες αποκαλύψεις για την 3η σεζόν – Ηρωική η “έξοδος” του Henry Cavill

    Ο Henry Cavill αποτελεί ένα από τα πρόσωπα των ημερών, αφού οι συνεχείς μεταβολές στην καριέρα του έχουν προκαλέσει σύγχυση στους fans. Είναι γνωστό ότι ο ηθοποιός θα ολοκληρώσει την πορεία του ως Geralt of Rivia στην τηλεοπτική σειρά “The Witcher” του Netflix μόλις τελειώσει η 3η σεζόν, αφού η αποχώρησή του έχει ήδη ανακοινωθεί. Η έξοδος όμως θα είναι… ηρωική, σύμφωνα με τη δημιουργό της σειράς Lauren Hissrich.

    Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της ανέφερε ότι η ομάδα του “The Witcher” θέλει να τιμήσει όπως πρέπει τον Cavill και ο τρόπος είναι με κάποιες μεταβολές στο σενάριο, που ωστόσο δεν αποκαλύφθηκαν. Σχετικά με το τι μπορούμε να περιμένουμε από την 3η σεζόν της σειράς, η Lauren Hissrich σημειώνει:

    “Η 3η σεζόν θα είναι πολύ κοντά στο 4ο βιβλίο. Προφανώς, δεν μπορούμε να κάνουμε κάθε σελίδα, αλλά το Time of Contempt μας έδωσε τόσα πολλά μεγάλα γεγονότα με δράση, σημεία πλοκής, καθοριστικές στιγμές χαρακτήρων, τεράστιες αποκαλύψεις ενός μεγάλου κακού. Υπήρχαν τόσα πολλά να κάνουμε που καταφέραμε να παραμείνουμε πολύ, πολύ κοντά στα βιβλία”.

    “Η μεγάλη στροφή του Geralt αφορά την εγκατάλειψη της ουδετερότητας. Θα κάνει τα πάντα για να φτάσει στην Ciri. Και για μένα, είναι ο πιο ηρωικός αποχαιρετισμός που θα μπορούσαμε να έχουμε, παρόλο που δεν γράφτηκε για να είναι έτσι. Ο Geralt έχει μια νέα αποστολή στο μυαλό του όταν επιστρέψουμε σε αυτόν στην 4η σεζόν. Είναι ένας διαφορετικός Geralt από ό,τι περιμέναμε”, αποκάλυψε η Hissrich.

    Διαβάστε επίσης:

    Επετειακά Χριστούγεννα στο Vodafone TV (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles