26.3 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
More

    The Witcher: Πρώτη ματιά στην 4η σεζόν με Liam Hemsworth

    Μπορεί οι fans να απογοητεύτηκαν με την αποχώρηση του Henry Cavill, όμως η σειρά The Witcher επιστρέφει προσεχώς στο Netflix και ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια πιο σχολαστική ματιά στον αντικαταστάτη Liam Hemsworth.

    “Το ταξίδι μου ως Geralt of Rivia ήταν γεμάτο με τέρατα και περιπέτειες», έγραψε ο Cavill στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν έγινε γνωστή η είδηση της αποχώρησής του. «Στη θέση μου, ο φανταστικός κύριος Liam Hemsworth θα αναλάβει τον μανδύα του Λευκού Λύκου. Όπως συμβαίνει με τους σπουδαιότερους λογοτεχνικούς χαρακτήρες, παραδίδω τη σκυτάλη με ευλάβεια για τον χρόνο που αφιέρωσα ενσαρκώνοντας τον Geralt και ενθουσιασμό για να δω την άποψη του Liam για αυτόν τον πιο συναρπαστικό και εκλεπτυσμένο άνθρωπο. Liam, καλέ κύριε, αυτός ο χαρακτήρας έχει ένα τόσο υπέροχο βάθος. Απόλαυσε τις βουτιές και δες τι μπορείς να βρεις”.

    Όπως γνωρίζουμε ήδη, η σειρά που διηγείται τις περιπέτειες του Geralt of Rivia και βασίζεται στα βιβλία του Andrzej Sapkowski, έχει μπροστά της ακόμη δύο σεζόν. Στον 4ο κύκλο, η ιστορία θα συνεχίσει από εκεί που την αφήσαμε και η πρεμιέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2025. Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε καμία πληροφορία σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας, όμως μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση στο teaser που ακολουθεί.

    Πρώτη ματιά στο The Witcher:

    Μπορεί ο Liam Hemsworth να έχει μπροστά του ένα δύσκολο εγχείρημα, ωστόσο το υπόλοιπο βασικό cast παραμένει αμετάβλητο. Συγκεκριμένα, θα δούμε την Anya Chalotra στο ρόλο της Yennefer, τη Freya Allan ως Ciri και τον Joey Batey ως Jaskier. Μια προσθήκη που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι αυτή του Laurence Fishburne -γνωστού από τις ταινίες The Matrix-, ο οποίος έρχεται να παίξει ένα ρόλο “κλειδί” στη νέα σεζόν. O γνωστός ηθοποιός αναμένεται να ενσαρκώσει το ρόλο του Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy, γνωστού και ως βρικόλακα Regis. Πρόκειται για έναν ήρωα που φαίνεται να ταιριάζει στον Fishburne, ο οποίος έχει το ταλέντο να απογειώνει πατρικές φιγούρες όπως ο Μορφέας, ο Bowery King στις ταινίες John Wick και ο Perry White στο Man of Steel.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles