15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    «The Witcher»: Στις 17 Δεκεμβρίου η 2η σεζόν στο Netflix-Δείτε το trailer

    Προτού «εκπνεύσει» το 2021 θα έχουμε επιτέλους την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τη 2η σεζόν της σειράς «The Witcher» στο Netflix. Την ίδια στιγμή έγινε γνωστό ότι στο μέλλον θα ακολουθήσει και 3ος κύκλος, αφού το εν λόγω franchise έχει ήδη πάρει το πράσινο φως.

    Μετά τους τίτλους τέλους του Game of Thrones, περιμέναμε αρκετά για την επόμενη επική σειρά που θα μας καθηλώσει. Τη βρήκαμε στα βιβλία του Andrzej Sapkowski’s, αλλά έπρεπε να κάνουμε αρκετή υπομονή μέχρι να δούμε τα επόμενα 8 επεισόδια του «The Witcher». Στις 17 Δεκεμβρίου θα είναι διαθέσιμη η 2η σεζόν, με τον Geralt of Rivia να συνεχίζει τις περιπέτειές του μέχρι να διασταυρωθεί ο δρόμος του με τη Ciri.

    Το trailer του 2ου κύκλου δόθηκε στη δημοσιότητα και μας προδιαθέτει για έντονες στιγμές γεμάτες δράση.

    Δείτε το video στη συνέχεια:

    Διαβάστε επίσης:

    Stranger Things: Νέο teaser trailer για την πολυαναμενόμενη 4η season!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles