23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    The X-Files: Επιβεβαιώθηκε το reboot από τη Disney

    Η Disney αναπτύσσει μια νέα σειρά X-Files με τον σκηνοθέτη του Black Panther, Ryan Coogler, στο ρόλο του παραγωγού. Η είδηση έχει πλέον επιβεβαιωθεί, ενώ οι λεπτομέρειες αυτού του νέου X-Files παραμένουν σε μεγάλο βαθμό άγνωστες αυτή τη στιγμή.

    Η επιβεβαίωση ότι η Disney έχει στα σκαριά μια νέα σειρά The X-Files ήρθε μαζί με την είδησης ότι το Netflix εισέρχεται πια στην «εποχή του franchise». Αρκετές από τις μεγαλύτερες σειρές του “γίγαντα” του streaming φέρονται τώρα να αποκτούν spinoff, με το στούντιο ήδη να εργάζεται σε μια σειρά με επίκεντρο τον θείο Fester της Addams Family.

    Από την πλευρά της Disney, το reboot του The X-Files είναι γεγονός. Ο Chris Carter, δημιουργός της επιτυχημένης σειράς επιστημονικής φαντασίας, αποκάλυψε σε μια πρόσφατη συνέντευξη ότι ο Ryan Coogler εργάζεται σε μια νέα εκδοχή της σειράς. Ο Coogler, ο οποίος ηγήθηκε του αρχικού Creed και στις δύο ταινίες Black Panther, λέγεται ότι εισάγει μια ποικιλομορφία στο καστ σε σύγκριση με την αρχική σειρά. Ο ίδιος απέφυγε να αποκαλύψει οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με το reboot πέρα από τα σχέδια για τους ηθοποιούς και τη συμμετοχή του Coogler.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles