19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Θέλεις μία τηλεόραση που κάνει 720.000 ευρώ;

    Κάποιοι άνθρωποι, έχουν πιο μεγάλα προβλήματα από τους άλλους. Όπως να διαθέτουν αηδιαστικά πολλά λεφτά αλλά και τεράστιους χώρους στο σπίτι τους που δεν ξέρουν τι να τους κάνουν. Το γνωστό κατάστημα Harrods στο Λονδίνο, είναι δίπλα τους με ιδανικές λύσεις.

    Εφόσον κι εσείς, λοιπόν, ανήκετε στην παραπάνω κατηγορία, μπορείτε να πάτε στα Harrods να αγοράσετε αυτή την τηλεόραση της Panasonic.

    H PlasmaTV TH-152UX1W της Panasonic έχει διαγώνιο στις 152 ίντσες και είναι η μεγαλύτερη Plasma TV που κυκλοφορεί στο εμπόριο. Συνήθως χρησιμοποιείται σε στάδια, αεροδρόμια και θεματικά πάρκα. Αυτό όμως δεν σας εμποδίζει να την βάλετε στο σπίτι σας με δεδομένο: α) ότι μπορείτε να την πληρώσετε στην τιμή ευκαιρία που την πουλάει το Harrods. 600,000 λίρες, ή 720.000 ευρώ περίπου. β) ότι έχετε αρκετά μεγάλο τοίχο για να την τοποθετήσετε. γ) ότι μπορείτε να βρείτε τρόπο να την σηκώσετε καθώς ζυγίζει 545 κιλά. δ) θα βρείτε τρόπο να περάσει από την πόρτα του σπιτιού σας, ε) το δωμάτιο που θα την τοποθετήσετε θα έχει διαστάσεις ποδοσφαιρικού γηπέδου για να κρατάτε μία απόσταση ασφαλείας από την οθόνη, ώστε να μην πάθετε κρίση επιληψίας στις 3D προβολές.

    Η ανάλυσή της είναι 4,096 x 2,160 pixels και ναι, μπορεί να σας δείχνει μία HD εικόνα για κάθε μάτι. Όταν θα πάτε στο Λονδίνο για να την αγοράσετε και θα σας την φέρουν στο σπίτι, πείτε μας να είμαστε εκεί να βιντεογραφούμε τη διαδικασία. Μετά θα ανεβάσουμε το βίντεο στο Youtube. Και μετά θα γίνετε διάσημοι ως οι πιο πειραγμένοι τύποι της υφηλίου που ξόδεψαν τόσα λεφτά για ένα τέρας.

    Αυτά :)

    Πηγή: Gizmodo

    Related Articles

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles