17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Θέλεις να δεις μία Ferrari με δερμάτινο… εξωτερικό;

    Η Dartz, μία εταιρεία που εξειδικεύεται στην προσαρμογή της εξωτερικής εμφάνισης πολυτελών αυτοκινήτων, είχε μία παραγγελία από πελάτη -τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν διαρρεύσει- ώστε να δημιουργήσει μία… δερμάτινη Ferrari. Ναι, διαβάσατε καλά! Μία Ferrari F430, με δερμάτινο φινίρισμα στο εξωτερικό της, η οποία παραγγέλθηκε από έναν πολύ πλούσιο πελάτη της που διαμένει στη Γαλλική Ριβιέρα.

    Όπως αναφέρει ο υπεύθυνος της εταιρείας, τρία άτομα από το προσωπικό του ασχολήθηκαν επί 16 εργάσιμες ημέρες, για να προκύψει το αποτέλεσμα που βλέπετε στις φωτογραφίες και το οποίο φαίνεται ότι άφησε άκρως ικανοποιημένο τον… “εκκεντρικό” ιδιοκτήτη του super car.

    Πληροφορίες για το πόσο έχει κοστίσει η μετατροπή δεν έχουν διαρρεύσει, το σίγουρο είναι, όμως, ότι πρόκειται για μία Ferrari εντελώς διαφορετική από οτιδήποτε άλλο έχετε δει.

    Η εταιρεία Dartz έχει, πάντως, απασχολήσει ξανά τα “πρωτοσέλιδα” όταν δημιούργησε ένα αλεξίσφαιρο SUV, αξίας 1.27 εκατ. ευρώ, με καθίσματα από… δέρμα γεννητικών οργάνων φάλαινας.


    Πηγή: DailyMail

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles