12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Θες και να μην τρέχεις τελευταία στιγμή και να κερδίζεις μοναδικές καλοκαιρινές εκπτώσεις; Στο public.gr προμηθεύσου από τώρα τα σχολικά είδη και πάρε σε έκπτωση τα καλοκαιρινά!

    To Public, η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα πολυκαταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, αποφάσισε να επιβραβεύσει τους πιο «επιμελείς» και ανυπόμονους επισκέπτες της. Για όλους εκείνους που θέλουν να τακτοποιήσουν από νωρίς τις υποχρεώσεις τους και να προμηθευτούν όλα όσα θα χρειαστούν τη νέα σχολική χρονιά, το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να επισκεφτούν το public.gr.

    EarlyBirdb2b2

    Από σήμερα μέχρι και 31/07, με αγορές άνω των 50€ σε σχολικά είδη από το public.gr*, έχετε έκπτωση 20% σε καλοκαιρινά προϊόντα**. Έτσι, και απολαμβάνετε ξέγνοιαστοι τις καλοκαιρινές σας διακοπές και αγοράζετε με έκπτωση όλα όσα θα χρειαστείτε αυτό το καλοκαίρι!

    Προϊόντα για τη παραλία, για το κάμπινγκ, φουσκωτά, αντιηλιακά, μπάλες, κουβαδάκια, παιχνίδια θαλάσσης και πολλά ακόμα καλοκαιρινά προϊόντα είναι ήδη μέσα στη εκπτωτική λίστα που ετοίμασε το public.gr, για να τα αποκτήσετε σε προνομιακές τιμές και να κάνουν τις διακοπές σας ακόμα πιο απολαυστικές.

    Φέτος, η αγορά των σχολικών γίνεται πιο ευχάριστη από ποτέ, αφού όχι μόνο αποκτάτε, με μία απλή επίσκεψη στο public.gr, όλα όσα χρειάζεστε αλλά εμπλουτίζετε και τον καλοκαιρινό εξοπλισμό σας, γλυτώνοντας συγχρόνως και από τα τρεξίματα της τελευταίας στιγμής για τα σχολικά είδη!

    Και μην ξεχνάτε ότι στο Public και στο public.gr θα βρείτε:

    • περισσότερες από 000 σχολικές τσάντες για όλες τις τάξεις, σε πρωτότυπα και μοντέρνα σχέδια μόνο από 4,99€
    • σχολικές κασετίνες από 0,99€
    • μεγάλη ποικιλία σε τετράδια, μπλοκ και σημειωματάρια στις πιο απίστευτες αποχρώσεις και έντονα χρώματα, με μία τεράστια γκάμα προϊόντων για να τα ανακαλύψετε, μόνο από 0,25€

    Ελάτε τώρα στο Public για όλα τα βιβλία της νέας χρονιάς, για τα πιο φρέσκα και μοντέρνα σχολικά και για αμέτρητες επιλογές, σε ποιότητα και τιμή, που θα σας συναρπάσουν!

    #Ανυπομονείτε για εκπτώσεις; Επισκεφτείτε τώρα το public.gr.

    *Η προσφορά ισχύει μόνο για το public.gr και όχι για τα καταστήματα Public

    **Ισχύει για συγκεκριμένους κωδικούς

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles