19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Θες να πουλήσεις μέσω Facebook; Υπάρχει το Shopify!

    Φτιάχνεις τα δικά σου αντικείμενα και ψάχνεις τρόπο να τα πουλήσεις; Σύμφωνοι, υπάρχουν αρκετές πλατφόρμες όπως το eBay και το etsy στις οποίες θα μπορούσες να δραστηριοποιηθείς ανοίγοντας το δικό σου ψηφιακό μαγαζί, όμως να που μπορείς να κάνεις μπίζνες και σε μία ακόμα, απείρως δημοφιλέστερη! Ποια είναι αυτή; To… Facebook το ‘χεις μήπως ακουστά; Τέλεια! Το Shopify σου δείχνει τον τρόπο.

    sell-on-facebook

    Έπεσα πάνω στο Shopify κατά τύχη και εξεπλάγην διότι δεν φανταζόμουν πως θα υπήρχε κάτι που θα έκανε ό,τι κάνει κι αυτό. Τι κάνει; Σου επιτρέπει να δημιουργήσεις ένα e-shop μέσα στο Facebook! Με εύκολο περιβάλλον εργασίας (aka CMS), επιλέγεις τις συλλογές ή τα προϊόντα του καταστήματός σου που θες να εμφανίζονται στη σελίδα σου στο Facebook (ναι, απαραίτητη προϋπόθεση είναι το e-shop σου να είναι κατασκευασμένο με το Shopify), τροποποιείς την εμφάνισή του, το ανανεώνεις σε πραγματικό χρόνο και επιλέγεις ποιος θα μπορεί να το βλέπει.

    Ψάχνοντας περιπτώσεις καταστημάτων που μέσω του Shopify βγήκαν στο Facebook, βρήκα το Pure Fix Cycles (ένα ποδηλατάδικο), το FoxyMango (καλλυντικά, σαμπουάν και τα ρέστα) και το Datsusara (ρούχα κι έτσι) μεταξύ άλλων και από υλοποίηση, το Shopify δεν μπορώ να πω ότι τα λέει κι άσχημα –το αντίθετο μάλλον. Μέσω του site του προσφέρεται δυνατότητα δοκιμής της όλης υπηρεσίας για 14 μέρες και μετά εφ’ όσον μείνεις ικανοποιημένος θα χρειαστεί να πάρεις συνδρομή (ξεκινούν από τα τον μήνα και φτάνουν στα ). Ενδιαφέρον πάντως…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles