15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Θες οικονομικό κινητό; 2 budget-friendly συσκευές από τη Motorola

    Η Motorola μόλις ανακοίνωσε δύο νέα οικονομικά smartphones, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα. Πρόκειται για ανανεωμένες εκδόσεις των δημοφιλών τηλεφώνων Moto G Power και Moto 5 5G. Τα επερχόμενα κινητά δεν ανακαλύπτουν… τον τροχό, αλλά διαθέτουν μερικά αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά που αξίζει να δούμε.

    Ας δούμε αναλυτικά τα νέα Motorola

    Το Moto G Power του 2024 διαθέτει οθόνη FHD+ 120Hz 6,7 ιντσών, στερεοφωνικά ηχεία Dolby Atmos και σύστημα κάμερας 50MP με τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας. Υπάρχει ένας επεξεργαστής MediaTek Dimensity 7020, 128GB storage, με θύρα microSD, 8GB RAM, συνδεσιμότητα 5G και μπαταρία 5000mAh με γρήγορη φόρτιση 30W.

    Το νέο Moto G Power περιλαμβάνει ακόμη πίσω ανθεκτικό κάλυμμα με vegan δέρμα, το οποίο η εταιρεία αναφέρει ότι προσφέρει “εντυπωσιακό, premium σχεδιασμό”. Αυτό το κινητό θα κυκλοφορήσει στα τέλη Μαρτίου και θα κοστίζει 300 δολάρια. Το Moto G 5G περιλαμβάνει μια ελαφρώς μικρότερη οθόνη 6,6 ιντσών 120Hz, στερεοφωνικά ηχεία Dolby Atmos και σύστημα κάμερας 50MP με macro φακό. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, αυτό είναι ένα τηλέφωνο 5G με επεξεργαστή Snapdragon 4 Gen 1 και 4GB RAM. Όπως και το G Power, υπάρχει μια μπαταρία 5000mAh, που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση. Έρχεται με 128GB storage, αλλά υπάρχει και μια επεκτάσιμη θύρα microSD.

    Το ανανεωμένο Moto G 5G θα είναι διαθέσιμο στη T-Mobile και τη Metro στις 21 Μαρτίου, με ευρύτερη διαθεσιμότητα από τις 2 Μαΐου. Κοστίζει μόλις 200 δολάρια. Η Motorola πρόσφατα κυκλοφόρησε επίσης μια έκδοση του smartphone G Play, το οποίο κοστίζει 150 δολάρια.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles