22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Θήκες AIR SLIM TPU FACEPLATE από τη Volte-tel για τα νέα Samsung Galaxy S8 και Huawei P10

    Δύο σημαντικές ημερομηνίες για την Samsung και τη Huawei, καθώς παρουσιάζουν και ξεκινούν τη διάθεση των νέων smartphone τους Samsung Galaxy S8 και Huawei P10.

    Η VOLTETEL Communications έχει ήδη προβλέψει για τους πρώτους που θα κάνουν δικά τους τα νέα αυτά smartphones, καθώς έχει διαθέσιμες θήκες Air Slim, που είναι ιδανικές για την προστασία τους.

    AirSlim S8 & P10

    Οι AIR SLIM TPU FACEPLATE θήκες από την IDOL 1991 και την VOLTETEL. Έχουν εκπληκτικό design προσφέρουν τέλεια προστασία. Είναι πρακτικές και εύκολες στην τοποθέτηση και προστατεύουν το αγαπημένο σας Smartphone από τις γρατζουνιές και τις φθορές της καθημερινής χρήσης. Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός τους δεν προσθέτει επιπλέον όγκο στην συσκευή, αποτελούν έτσι ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να συνδυάσουν κομψότητα, προστασία και πλήρη λειτουργικότητα, μιας και αφήνουν ελεύθερη την πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της συσκευής.

    Anti-Water & Raised

    Επίσης λόγω του ειδικού σχεδιασμού της εσωτερικής πλευράς, θα απαλλαγείτε από τις αντιαισθητικές «κηλίδες» στην πλάτη του smartphone σας, που παρατηρούνται στις απλές TPU θήκες, και με τις ανασηκωμένες άκρες που διαθέτουν προστατεύουν την οθόνη του κινητού σας.

    Για να δείτε όλες τις διαθέσιμες θήκες για το νέο Samsung Galaxy S8 G950 πατήστε ΕΔΩ.

    Για να δείτε όλες τις διαθέσιμες θήκες για το νέο Huawei P10 πατήστε ΕΔΩ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles