19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Θήκες & Αξεσουάρ για iPhone 12 από το itrend.gr!

    Το www.itrend.gr, ακολουθώντας πιστά το motto “Style for mobile”, εμπλουτίζει συνεχώς τη συλλογή του με τις πιο στυλάτες θήκες για τα κορυφαία smartphones. Έτσι η συλλογή του eshop εμπλουτίζεται πλέον με θήκες και αξεσουάρ για τη σειρά iPhone 12 (& Mini, Pro, Pro Max).

    Μαγνητικές Θήκες φτιαγμένες από μέταλλο & tempered glass

    Η best seller συλλογή του www.itrend.gr, τώρα διαθέσιμη και για το νέο iPhone 12. Οι θήκες της συλλογής αυτής ξεχωρίζουν για την αυθεντική αίσθηση που δίνουν στο χέρι, ενώ η συσκευή είναι περιμετρικά προστατευμένη από γρατζουνιές. Στα πρόσθετα πλεονεκτήματα κατατάσσεται το tempered glass στο σημείο της κάμερας.


    Slim Θήκες Σιλικόνης

    Για όσους αναζητούν μίνιμαλ και λεπτές θήκες, που διατηρούν σχεδόν αναλλοίωτη την εμφάνιση του smartphone, ενώ ταυτόχρονα παρέχουν την απαραίτητη προστασία, οι ultra slim διάφανες θήκες της Baseus είναι η ιδανική επιλογή.

    Tempered Glass 4D με μαύρο περίγραμμα

    Tempered glass screen protector διάφανο με μαύρο περίβλημα και πλήρους κάλυψης της οθόνης για iPhone. Παρέχει υψηλή προστασία της οθόνης από γρατζουνιές και χτυπήματα αφού είναι κατασκευασμένο από υλικό σκληρότητας 9Η, ενώ μειώνει τις δαχτυλιές, απωθεί τους λεκέδες και είναι υδρόφοβο. Το Tempered Glass της Cafele κατασκευασμένο με 4D εφαρμόζει απόλυτα και καμπυλωτά στην οθόνη, εξασφαλίζοντας μια full cover προστασία.

    TWS Ακουστικά για μουσική & ομιλία

    Premium TWS Ασύρματα Bluetooth ακουστικά με την πιστοποίηση της AWEI. Σε gloss μαύρο χρώμα, σε συνδυασμό με compact charging box. Ιδανικά για ακρόαση μουσικής με υψηλή ποιότητα ήχου αλλά και για ομιλία. Έχει δυνατότητα σύνδεσης σε 2 διαφορετικές συσκευές. Με χωρητικότητα μπαταρίας 390mAh του charging box και 45mAh στο κάθε ακουστικό, τα νέα σου Ασύρματα Ακουστικά T15 θα σε καλύψουν σε όλες τις ανάγκες της ημέρας σου!

     

    Retro θήκες με μεταλλικό ring holder

    Μοναδική θήκη για iPhone 12 σε εντυπωσιακά retro χρώματα και μεταλλικό holder ring στήριγμα. Διαθέτει μεταλλικό holder, ιδανικό για στήριξη του τηλεφώνου για εύκολη πλοήγηση και προβολή βίντεο/φωτογραφιών. Το σημείο της πίσω κάμερας είναι καλυμμένο με υπερυψωμένη προστασία.

    Δες όλη τη συλλογή του www.itrend.gr για το νέο iPhone 12, στο link: www.itrend.gr/iphone12

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles