20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Πράγματα που μπορείς να κάνεις με το Samsung Galaxy S5 και… δεν μπορείς να κάνεις με το iPhone 5s

    Δύο κατασκευάστριες με το δικό τους φανατικό κοινό. Κορεάτες vs Αμερικάνων. Samsung vs Apple. Android vs iOS. Και το Samsung Galaxy S5, η ολοκαίνουρια κυκλοφορία της κορεατικής εταιρείας, απέναντι στο iPhone 5s, την, εδώ και μήνες, ναυαρχίδα του Cupertino.

    samsung-vs-apple

    Σε τι, όμως, μπορεί να “υπερέχει” το Samsung Galaxy S5, σε σύγκριση με το iPhone 5s; Η, εναλλακτικά, τι μπορείτε να κάνετε με την πρόταση των Κορεατών που δεν μπορείτε να κάνετε με το κορυφαίο μοντέλο της Apple; Ιδού μερικές απαντήσεις που βρήκαμε στο Business Insider.

    Πληρωμές μέσω Paypal

    samsung_galaxy_s5_official_fingerprint_scanner

    Ναι, ναι, η ολοκαίνουρια συμφωνία της Samsung με την Paypal σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε πληρωμές απλά και μόνο κάνοντας swipe το δάκτυλό σας στον fingerprint scanner της συσκευής.

    Βουτιά στο… νερό

    Samsung Galaxy S5 waterproof phone

    Το Samsung Galaxy S5 ακολουθεί το πρωτόκολλο IP67, έτσι είναι ένα «σκληρό» και «αδιάβροχο» smartphone. Έχει ανοχή στη σκόνη και το νερό, ενώ μπορεί να βυθιστεί σε βάθος μέχρι και 1 μέτρο, για 30 λεπτά.

    Μέτρηση των παλμών της καρδιάς σας

    samsung-galaxy-s5-health-app

    Ένα heart rate monitor, δίπλα στο flash της πίσω κάμερας της συσκευής, μπορεί να πραγματοποιήσει τη σχετική μέτρηση κατευθείαν από το Samsung phone σας.

    Λήψη φωτογραφιών στα 16MPixels

    samsung-galaxy-s5-camera

    (Έναντι 8MPixels που υποστηρίζει η κάμερα του iPhone 5s). Φαίνεται, επίσης, πως η κάμερα της συσκευής λαμβάνει καλύτερες φωτογραφίες από κινούμενα αντικείμενα.

    Θύρα επέκτασης microSD

    microSD

    Το Samsung Galaxy S5 κυκλοφορεί σε χωρητικότητες 16 και 32GB, ενώ το iPhone 5s στα 16,32, 64GB. Το δεύτερο, ωστόσο, δε διαθέτει θύρα για κάρτες microSD, ακολουθώντας την κλασική τακτική της Apple.

    Καλύτερες selfie φωτογραφίες

    selfie-galaxy-note-3

    Καλύτερη είναι και η εμπρόσθια κάμερα της πρότασης της Samsung, σύμφωνα με τα specs της, λαμβάνοντας άψογα selfies, όπως, άλλωστε, και το Galaxy Note 3 (βλέπε Oscars).

    Προεπισκόπηση HDR

    samsung-galaxy-s5-camera2

    Είναι το πρώτο κινητό με αυτή τη δυνατότητα, ώστε να δείτε την επίδραση του δημοφιλούς effect στη φωτό σας πριν την τραβήξετε.

    Αιχμαλώτιση video 4K

    galaxy-s5-camera

    Χωρίς περαιτέρω σχόλια. 4Κ περιεχόμενο στη διάθεσή σας.

    Διαφορετικά modes για τη συσκευή

    kids-mode

    Easy mode για εύκολο interface και Kids mode για τα παιδιά σας.

    Δυνατότητα ultra power-saving

    ultra-power-save-mode

    Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Όταν το τηλέφωνό σας αρχίζει να ξεμένει από ενέργεια, μπορείτε να το τοποθετήσετε σ’ αυτό το mode που κάνει την οθόνη… ασπρόμαυρη και διπλασιάζει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

    Αφαιρούμενη μπαταρία

    Samsung-Galaxy-S4-Battery

    Με όλα τα πλεονεκτήματα που έχει μία τέτοια υλοποίηση σε μία συσκευή. (Στη φωτό βλέπετε την επίσης αφαιρούμενη μπαταρία που διέθετε το S4).

    Χρήση ως remote control

    samsung-galaxy-s5-infrared

    Χάρη στην υπέρυθρη θύρα που διαθέτει στην κορυφή του το S5.

    Ιδανική θέαση οθόνης σε κάθε περιβάλλον

    blue-s5

    Κι αυτό καθώς τo Galaxy S5 διαθέτει ένα image chip που προσαρμόζει δυναμικά το χρώμα και την αντίθεση της οθόνης, με βάση τον περιβάλλοντα φωτισμό.

    Τι λέτε λοιπόν; Σας πείθουν οι παραπάνω δυνατότητες του Galaxy S5 ή προτιμάτε εναλλακτικά πλεονεκτήματα που ίσως έχει το iPhone 5s. Ή μήπως κανένα από τα δύο;

    Related Articles

    57 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles