12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    This is the way! FREE το Star Wars Battlefront II στο Epic Games Store!

    Το Epic Games Store δεν μας απογοητεύει σχεδόν ποτέ όταν έρχεται η στιγμή του απογεύματος της Πέμπτης, όπου και όλοι γνωρίζουμε ότι ανεβαίνει o εβδομαδιαίος free τίτλος. Έτσι λοιπόν το δωρεάν game για την εβδομάδα που τρέχει δεν είναι άλλο από το Battlefront II, έναν τίτλο που θα λατρέψουν οι fans του Star Wars και όχι μόνο!

    Το Star Wars: Battlefront II που μπορείτε να κατεβάσετε από αυτή τη στιγμή και μέχρι την άλλη Πέμπτη είναι η «επετειακή» celebration edition, πράγμα που σημαίνει ότι χωρίς να πληρώσετε τα 40 ευρώ που συνήθως κοστίζει (εάν δεν είναι σε έκπτωση) θα αποκτήσετε αυτομάτως και μια σειρά από έξτρα καλούδια και bonuses, καθώς η Celebration Edition είναι η πληρέστερη και πιο πλούσια έκδοση του  δημοφιλούς παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, η εν λόγω έκδοση προσθέτει 25 ακόμη ήρωες (θα βρείτε και πολλούς ήρωες από την sequel τριλογία), 125 trooper και reinforcement appearances και παραπάνω από 100 hero και voice lines, οι οποίες δεν υπήρχαν στην αρχική version του παιχνιδιού.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά όταν κυκλοφόρησε τo Battlefront II ήταν κάπως… «αναιμικό», καθώς αρκετοί ήταν οι gamers που είχαν δυσανασχετήσει με τα microtransactions και με πολλές ακόμη παραμέτρους του παιχνιδιού που είχαν προβλήματα  και δεν άρεσαν. H EA όμως σήκωσε μανίκια και τώρα το παιχνίδι είναι απείρως καλύτερο… Φυσικά είναι free οπότε μάλλον αυτά δεν θα πρέπει να σας νοιάζουν και πολύ!  Μην ξεχνάτε, θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις 21/1! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles