18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Θρυλικός αστροναύτης του Apollo 11 δικαιώνεται από ανιχνευτή ψεύδους για τη δήλωσή του ότι είδε UFO

    Ο Buzz Aldrin, ο θρυλικός Αμερικανός αστροναύτης και ο δεύτερος άνθρωπος που περπάτησε στη Σελήνη ως μέλος της αποστολής Apollo 11, έχει δηλώσει ότι, κατά τη διάρκεια της αποστολής, είχε δει ένα UFO και μάλιστα τώρα αυτή του η δήλωση καταφέρνει να περάσει από ανιχνευτή ψεύδους.

    buzz-aldrin

    Ο ισχυρισμός του Aldrin ότι είχε δει ξεκάθαρα ένα UFO καθ’ οδόν προς τη Σελήνη, είναι πρακτικά αδύνατο να αποδειχθεί. Πρόσφατα ωστόσο η τεχνολογία κατάφερε να αποδείξει τουλάχιστον ότι δεν ψεύδεται, και ότι ο ίδιος πιστεύει πράγματι ότι αυτό που είχε δει, «ένα φωτεινό αντικείμενο σχήματος L» ήταν όντως κάτι που δεν προερχόταν από τον πλανήτη μας.

    Σύμφωνα με την Daily Mail, εξειδικευμένοι επιστήμονες από το Ινστιτούτο Βιοακουστικής στο Οχάιο υπέβαλαν στα τεστ ενός εξαιρετικά προηγμένου ανιχνευτή ψεύδους τις συνεντεύξεις τεσσάρων αστροναυτών που ισχυρίστηκαν ότι είδαν UFO στο διάστημα, μεταξύ των οποίων και ο Aldrin.

    Τα αποτελέσματα της εξέτασης έδειξαν ότι οι τέσσερις άνδρες πίστευαν πέραν πάσης αμφιβολίας – την εποχή που έδιναν τις συνεντεύξεις- ότι είχαν έρθει σε κάποιου είδους επαφή με εξωγήινη ζωή. Τα ηχητικά μοτίβα των καταγεγραμμένων αφηγήσεών τους εξετάστηκαν από αυτό το νέο «τεστ πολύγραφου» (που σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ είναι πολύ πιο ακριβές από τους υπάρχοντες ανιχνευτές ψεύδους) και επιβεβαιώθηκε ότι και οι τέσσερις άνδρες έλεγαν την αλήθεια όταν περιέγραφαν τις εμπειρίες τους.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκ των τεσσάρων βετεράνων αστροναυτών των οποίων οι συνεντεύξεις εξετάστηκαν, ο 86χρονος σήμερα Αλ Γουόρντεν είχε πει στο παρελθόν ότι είχε δει εξωγήινους κατά τη διάρκεια της αποστολής του με το Apollo 15. Οι άλλοι δύο, που έχουν φύγει πια από τη ζωή, είχαν κάνει λόγο για μεγάλο αριθμό UFO που εντοπίστηκαν από τους ίδιους και άλλα μέλη των διαστημικών πληρωμάτων που ταξίδευαν μαζί τους.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles