18.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Θύμα ληστείας ο Keanu Reaves – Άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του με μάσκες του σκι

    Όπως ακριβώς συχνά συμβαίνει στις ταινίες δράσης που πρωταγωνιστεί, το σπίτι του Keanu Reeves έγινε στόχος διαρρηκτών πριν από λίγες μέρες.

    Δημοσίευμα του TMZ ανέφερε ότι το LAPD απάντησε σε μια ανώνυμη κλήση σχετικά με τους δράστες που εντοπίστηκαν στην ιδιοκτησία του Reeves στο Hollywood Hills γύρω στις 7 μ.μ. το βράδυ της Τετάρτης. «Οι ύποπτοι μπήκαν στο ακίνητο από την πίσω αυλή και έσπασαν ένα πίσω παράθυρο για να αποκτήσουν πρόσβαση», δήλωσε εκπρόσωπος του LAPD. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία επισκέφτηκε το ακίνητο, αλλά δεν βρήκε υπόπτους.

    Στη συνέχεια, η αστυνομία επέστρεψε στο σπίτι τα ξημερώματα της Πέμπτης, ανταποκρινόμενη σε συναγερμό που ήχησε στο ακίνητο. Μετά την εξέταση του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας, οι αστυνομικοί φέρεται να εντόπισαν πολλούς εισβολείς με μάσκες σκι που απέκτησαν πρόσβαση στην ιδιοκτησία σπάζοντας ένα παράθυρο. Οι ύποπτοι δεν αναγνωρίστηκαν, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες έκλεψαν ένα πυροβόλο όπλο από το σπίτι του Reeves. Δεν είναι σαφές εάν κλάπηκε κάτι άλλο από το ακίνητο. Ο διάσημος ηθοποιός δεν ήταν σπίτι τη στιγμή τη στιγμή που έλαβαν χώρα αυτά τα περιστατικά.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που το σπίτι του Reeves γίνεται στόχος. Οι Los Angeles Times σημειώνουν ότι υπήρξαν διαδοχικές διαρρήξεις στο ακίνητο το 2014. Και, πιο πρόσφατα, ο Reeves υπέβαλε περιοριστικά μέτρα εναντίον ενός stalker που φέρεται να καταπάτησε την ιδιοκτησία του έξι φορές μεταξύ Νοεμβρίου 2022 και Ιανουαρίου 2023.

    Διαβάστε επίσης:

    Η Ευρώπη κατέληξε σε συμφωνία – ορόσημο για τη ρύθμιση της τεχνητής νοημοσύνης (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles