21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017, Vodafone, Wind και PCCW Global, θα κληθούν να καταθέτουν τις προσφορές τους για απόκτηση της Cyta Hellas

    cyta_building

    Tην ερχόμενη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017, αναμένεται να κληθούν οι υποψήφιοι επενδυτές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την Cyta Hellas, να υποβάλλουν τις οικονομικές τους προσφορές. Όπως ορίζεται άλλωστε και στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει την δυνατότητα και μπορεί να προτείνει στην πρόσφορα που θα καταθέσει τη Δευτέρα, είτε την πλήρη ή μερική εξαγορά της Cyta της Ελλάδος, ή τη συγχώνευση – με απλά λόγια σημαίνει την ανταλλαγή μετοχών – με αποτίμηση της αξίας και των δύο πλευρών.

    Για την απόκτηση της Cyta Hellas έχουν εκδηλώσει αρχικά ενδιαφέρον η Vodafone και η Wind,  ενώ στην συνέχεια μπήκε «σφήνα» στην διεκδίκηση της Cyta Hellas και η PCCW Global, που αποτελεί τον βραχίονα των διεθνών δραστηριοτήτων της Hong Kong Telecom (ΗΚΤ). Δεδομένου ότι το ενδιαφέρον της PCCW Global στην διαδικασία πώλησης της Cyta Ελλάδος παραμένει ενεργό, απρόβλεπτο παραμένει  το τι θα γίνει με την Vodafone και την Wind, οι οποίες όπως είναι γνωστό, συμμετέχουν παράλληλα και στη διαδικασία  διεκδίκησης της Forthnet.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles