24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Τι δουλειά έχει αυτή η μυστηριώδης πυραμίδα δίπλα στο νέο “διαστημόπλοιο” της Apple;

    Για ποιο ακριβώς λόγο βρίσκεται αυτή η μυστηριώδης πυραμίδα από χώματα στις νέες κεντρικές εγκαταστάσεις της Apple, το περίφημο “διαστημόπλοιο” που ετοιμάζει η αμερικανική εταιρεία ώστε να στεγάσει τα HQ της;

    dirt pyramid wide

    Η απάντηση δόθηκε από τον Tim Cook σε συνέντευξή του στη Vogue. Όπως αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple σε αναφορά στο συγκεκριμένο ζήτημα, η εταιρεία κατά την ανοικοδόμηση διατήρησε στην έκταση το χώμα που απομακρύνθηκε στις εκσκαφές για να κτιστεί στη θέση του το μεγαλοπρεπές κτίριο. Το μετέφερε όμως σε άλλο σημείο των εγκαταστάσεων σχηματίζοντας την πυραμίδα που βλέπετε στις φωτογραφίες και η οποία θα αποτελέσει τη βάση για ένα δάσος που θα δημιουργηθεί.

    7.000 δέντρα θα δημιουργήσουν ένα μικρό δάσος δίπλα στο “διαστημόπλοιο” καθώς όπως γνωρίζουμε η Apple θέλει οι εγκαταστάσεις της να είναι οικολογικές και φροντίζει προς αυτή την κατεύθυνση.

    dirtpyramid

    Τα νέα HQ της Apple κόστους 5 δισ. ξεκίνησαν να κατασκευάζονται το 2009 και αναμένεται να ολοκληρωθούν το 2016 ενώ οι εργαζόμενοι θα εγκατασταθούν σ’ αυτά στις αρχές του 2017.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles