21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Τι έχει εντυπωσιάσει πιο πολύ τον Donald Trump στο Λευκό Οίκο; Η απάντηση είναι …τα τηλέφωνα!

    Ο Donald Trump βρίσκεται ήδη εδώ και μερικές ημέρες στο Λευκό Οίκο και έχει προλάβει να υπογράψει διατάγματα που προκαλούν χάος και αναστάστωση σε όλο τον πλανήτη. Του μένει βέβαια και ελεύθερος χρόνος από τέτοιες “καταστροφές” στη διάρκεια του οποίου “εξερευνά” το νέο του σπίτι. Κάτι που του έχει αρέσει πολύ πάντως είναι τα… τηλέφωνα του Λευκού Οίκου!

    “Είναι τα πιο ωραία τηλέφωνα που έχω χρησιμοποιήσει στη ζωή μου”, ανέφερε πριν λίγες ημέρες σε τηλεφωνική συνέντευξη.

    trump

    “Το πιο ασφαλές σύστημα στο κόσμο” συμπλήρωσε γελώντας, “Οι λέξεις εκρήγνυνται στον αέρα” (εννοώντας ότι κανείς δεν καταγράφει αυτά που λέει).

    Ο ίδιος σημειώνει ότι ξεκινάει την ημέρα του με τον ίδιο τρόπο σαν να βρισκόταν στον Πύργο Trump στη Νέα Υόρκη. Ξυπνάει πριν τις 6 το πρωί, βλέπει πολλή τηλεόραση και διαβάζει εφημερίδες πριν ξεκινήσει τα ραντεβού του γύρω στις 9 το πρωί.

    Κι ενώ γενικά, προς το παρόν, ο Λευκός Οίκος είναι μία “μοναχική¨υπόθεση γι’ αυτόν, καθώς η σύζυγός του Melania και ο γιος του Baron περνούν τις καθημερινές στη Νέα Υόρκη λόγω του σχολείου του μικρού, στον ελεύθερο χρόνο του -πέρα από την τηλεόραση- οι “κακές γλώσσες” λένε πως του κρατά συντροφιά και το Android του, παρόλο που, καθώς δεν είναι ασφαλές, του έχουν ζητήσει να μην το χρησιμοποιεί.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles