18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Τι κάνει ο τρελός; Youtuber διαλύει μια Lamborghini αξίας… 240.000$! (video)

    Η Lamborghini Urus αναμφίβολα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο ακριβά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν και ως γνωστόν αποτελεί όνειρο θερινή νυκτός για το 99.9% των ανθρώπων στον κόσμο. Εξυπακούεται λοιπόν ότι εάν  είσαι τυχερός να έχεις ένα τέτοιο αμάξι στην κατοχή σου, ότι θα πρέπει να του συμπεριφέρεσαι με στοργή, αγάπη και φροντίδα και… προδέρμ. Ωστόσο, ένας YouTuber αποφάσισε να το «διαλύσει» on-camera (έτσι επειδή μπορεί και φυσικά επειδή στη σημερινή εποχή οι content creators τα κάνουν όλα για τα views), με το πρόσχημα να «τσεκάρει» την αντοχή του. Όπως θα παρακολουθήσετε και στο video που ακολουθεί, ο άσπλαχνος και αθεόφοβος διέλυσε κομμάτι – κομμάτι το εσωτερικό της Lamborghini, τραβώντας ακόμη και το τιμόνι.

     

    Στο video το αμάξι φαίνεται να διαλύεται με χαρακτηριστική ευκολία, παρόλα αυτά αρκετοί είναι οι users στα social media, η οποία μάλλον δεν έχουν πειστεί ιδιαίτερα από το show του. Για παράδειγμα, ένας user θεωρεί ότι ο YouTuber αφαιρεί κομμάτια του αμαξιού, τα οποία όμως πρωτίστως ενδέχεται να τα έχει ξεβιδώσει. Παράλληλα, ένας μηχανικός αυτοκινήτων στάθηκε στο γεγονός ότι λόγω της εμπειρίας του έχει υπάρξει από πριν κάποια «προεργασία» για να αφαιρούνται τόσο εύκολα τα εσωτερικά μέρη της Lamborghini, ενώ μάλιστα ένας άλλος χρήστης τόνισε ότι είναι λογικό να συμβαίνει αυτό, από τη στιγμή που κάθε τμήμα ενός αμαξιού συνδέεται κομμάτι – κομμάτι. Μάλιστα, ένας ακόμη χρήστης σημείωσε ότι τα υλικά αφαιρούνται τόσο εύκολα επειδή στόχος μιας κατασκευάστριας εταιρείας είναι να διατηρείται όσο το δυνατόν πιο ελαφρύ το αμάξι. Αν και δεν γνωρίζουμε εάν είναι πραγματικό ή στημένο το παρακάτω video, ωστόσο αν μη τι άλλο έχει πολύ πλάκα…

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles