24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Τι να το κάνεις το Mundial αν δεν συμμετέχει η Παραγουάη…;

    Δεν ξέρω ποια εθνική ομάδα θα υποστηρίξετε στο Mundial της Βραζιλίας (πέραν της δικής μας, εννοείται), που ξεκινάει απόψε με τον παιχνίδι της διοργανώτριας χώρας εναντίον της Κροατίας, ωστόσο, ελάτε, πείτε την αλήθεια… Τέσσερα χρόνια πριν, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής, ήμασταν όλοι με την Παραγουάη

     LR_6

    Ο λόγος; Απλός! Η Παραγουανή καλλονή, Larissa Riquelme, είχε δηλώσει πως αν η ομάδα της Λατινικής Αμερικής κατακτούσε το τρόπαιο, θα πανηγύριζε γυμνή στους δρόμους της πρωτεύουσας Ασουνσιόν! Για… κακή μας τύχη, η Παραγουάη βρήκε μπροστά της στην προημιτελική φάση την μετέπειτα Παγκόσμια Πρωταθλήτρια ομάδα της Ισπανίας.

    Η πληθωρική Larissa, παρακολούθησε με αγωνία την εξέλιξη του παιχνιδιού που διεξήχθη στις 3 Ιουλίου 2010 στο «Ellis Stadium», από μια τεράστια οθόνη που είχε στηθεί στο στάδιο «Defensores del Chaco» της Παραγουάης.

    LR_5

    Η Παραγουάη προέταξε σθεναρή αντίσταση κι έφτασε πολύ κοντά στο να αποκλείσει την Ισπανία… Παρόλα αυτά, στο τέλος λύγισε, καθώς τη γκολ του David Villa στο 82′ έστειλε τους Ισπανούς στην επόμενη φάση…

    adios_larissa

    …και τη Larissa με τους φανατικούς υποστηρικτές της, στην κατάθλιψη!

    LR_3

    Όλα αυτά, τέσσερα χρόνια πίσω… Περασμένα ναι, ξεχασμένα… όχι! Και τι θα κάνουμε φέτος χωρίς ΠαραγουάηΕλπίζουμε πως όλο και κάποια Larissa θα βρεθεί! Υποψηφιότητες πάντως, υπάρχουν και είναι πολύ αξιόλογες!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles