22.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Τι συμβαίνει όταν η AI μπερδεύεται; Μας δίνει ξεκαρδιστικές εικόνες

    Η τεχνητή νοημοσύνη ή αλλιώς AI έχει αρχίσει να αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς, δίνοντας νέα ώθηση στο δημιουργικό τομέα. Οι ομάδες πίσω από γνωστά image generators όπως τα DALL-E, Midjourney και Stable Diffusion έχουν αποφασίσει να μετασχηματίσουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε και παράγουμε οπτικό περιεχόμενο.

    Με τον καιρό τα αποτελέσματα της ΑΙ γίνονται καλύτερα. Συχνά όμως είναι κάπως… παράξενα. Η δημιουργικότητα των ανθρώπων αφενός και οι (προσωρινές) τεχνολογικές αδυναμίες αφετέρου οδηγούν συχνά σε απροσδόκητες και αστείες εικόνες, πλημμυρίζοντας το διαδίκτυο με υλικό που μας κάνει να γελάμε.

    Μια ομάδα στο Facebook με το όνομα Cursed AI είναι αποφασισμένη να διασώσει τις αστοχίες της τεχνητής νοημοσύνης. Έχει συγκεντρώσει 754 χιλιάδες μέλη που συνεχώς μοιράζονται τις δικές τους δημιουργίες καθώς και τις πιο αξέχαστες που βρίσκουν στο διαδίκτυο, δίνοντάς μας μια γεύση από χνουδωτά φίδια, παράξενα ζευγάρια και celebrities όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί. Ας δούμε μερικές εικόνες από τις εικόνες που έφτιαξε η AI στη συνέχεια.

    Χαρούμενα χνουδωτά φίδια! Γιατί, όχι…

    Black Friday

    Εταιρεία με αυξημένα κέρδη οργανώνει κάτι… special για τους υπαλλήλους της

    Αιθέρια ύπαρξη από την AI

    Emo Potter And The Chamber Of Sadness

    Σα δε ντρέπεσαι!

    Keeping Up With The Kardashians 50η σεζόν

    Angelina Jolie χωρίς φίλτρα

    Και κάπως έτσι γεννιούνται τα παιδιά!

    Μπαμπά, είμαι gay

    Διαβάστε επίσης:

    Τεχνητή νοημοσύνη παντού! Δικό της AI chatbot αποκτά και η CIA

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles