18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τι θα δούμε αυτήν την εβδομάδα στην Cosmote TV; «Δυνατές» προσθήκες στο πρόγραμμα!

    Νέα επεισόδια επιτυχημένων σειρών που θα προβληθούν back2back (Our GirlBetter Things), καθώς και ευρωπαϊκές κινηματογραφικές παραγωγές που αγαπήθηκαν από κοινό και κριτικούς, όπως το Αμερικάνικο όνειρο (Lemonade) που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ Βερολίνου ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα των κινηματογραφικών καναλιών της COSMOTE TV αυτή την εβδομάδα. Επίσης, μεγάλοι blockbuster τίτλοι όπως το all-star cast The Gentlemen του Γκάι Ρίτσι δεν λείπουν από την υπηρεσία Movies Club.

    Our Girl

    Τα highlights του COSMOTE TV που θα παρακολουθήσουμε αυτήν την εβδομάδα

    Παράλληλα, τα κανάλια National Geographic και Viasat History θα μας μεταφέρουν αρκετές δεκαετίες πίσω και μέσα από ξεχωριστά ντοκιμαντέρ, θα παρακολουθήσουμε σπάνια ντοκουμέντα και αρχειακό υλικό από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, με αφορμή την 75η επέτειο από τη λήξη του.

    Our Girl Better Things – Επιστρέφουν με νέα επεισόδια

    Better Things

    Η επιτυχημένη σειρά του BBC Our Girl επιστρέφει με την Τζόρτζι και την ομάδα των υπόλοιπων στρατιωτικών γιατρών να προετοιμάζονται για νέα αποστράτευση στο Αφγανιστάν. Εκεί, νέες επικίνδυνες αποστολές, σημαντικές απώλειες και ο κίνδυνος παραμονεύουν για ακόμα μία φορά. Ο νέος κύκλος επεισοδίων θα προβληθεί back2back στο νέο pop up κανάλι COSMOTE SERIES MARATHON HD (Πέμπτη 7/5, 23.00).

    Στο ίδιο κανάλι, μέσα από την υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα και Emmy σειρά Better Things οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν συνεχόμενα τις νέες περιπέτειες της Σαμ Φοξ (Πάμελα Άντλον), η οποία προσπαθεί να βρει την ισορροπία ανάμεσα στη λάμψη και τις επιταγές μιας καριέρας στο Χόλιγουντ με την απαιτητική καθημερινότητα μίας ανύπαντρης μητέρας (4η σεζόν – Σάββατο 9/5, 21.00).

    Αμερικάνικο Όνειρο (Lemonade) – Α΄ τηλεοπτική προβολή

    cosmote tv αυτήν την εβδομάδα
    Αμερικάνικο Όνειρο

    Η Μάρα, μια ανύπαντρη μητέρα ενός αγοριού από τη Ρουμανία, παντρεύεται έναν Αμερικανό με προβλήματα υγείας, ώστε να πάρει την πολυπόθητη πράσινη κάρτα. Ο αρμόδιος υπάλληλος όμως την εκβιάζει, ζητώντας της σεξουαλικές χάρες για να προωθήσει το αίτημά της (Πέμπτη 7/5, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Red  Carpet Premieres).

    This Beautiful Fantastic – Α΄ τηλεοπτική προβολή

    cosmote tv αυτήν την εβδομάδα
    This Beautiful Fantastic

    H Μπέλα, μια μοναχική νεαρή γυναίκα, ονειρεύεται να γίνει συγγραφέας παιδικών βιβλίων. Η απροσδόκητη φιλία της με έναν ηλικιωμένο, στρυφνό χήρο θα τη βοηθήσει να ξεπεράσει τους φόβους της και να κινηθεί προς την επίτευξη του στόχου της (Τετάρτη 6/5, 22.00, COSMOTE CINEMA 2HD, ζώνη Ladies First).

     

    The Gentlemen – Διαθέσιμο για ενοικίαση

    cosmote tv αυτήν την εβδομάδα
    The Gentlemen

    Στην κινηματογραφική επιστροφή του Γκάι Ρίτσι οι Μάθιου ΜακΚόναχι, Τσάρλι Χάναμ, Μισέλ Ντόκερι, Κόλιν Φάρελ και Χιου Γκράντ δημιουργούν μία ομάδα επίδοξων γκάνγκστερ που στήνουν κομπίνες, για να διαδεχτούν έναν βαρόνο ναρκωτικών μετά την ανακοίνωση της απόσυρσής του. Η ταινία είναι διαθέσιμη για ενοικίαση μέσα από την on demand υπηρεσία Movies Club.

    75 χρόνια από τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου – Αφιερωματικά ντοκιμαντέρ το διήμερο 8 – 9/5

    cosmote tv αυτήν την εβδομάδα

     

    Με αφορμή τη συμπλήρωση 75 χρόνων από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να συντονιστούν από την Παρασκευή 8/5 στο National Geographic και να παρακολουθήσουν σχετικά ντοκιμαντέρ και αφιερώματα όπως, «Η Τελευταία Χρονιά του Χίτλερ», «Επιχείρηση: Απόβαση στη Γαλλία», «Αποκάλυψη: Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος», «Στα Άδυτα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου», «Αποκάλυψη: Η Άνοδος του Χίτλερ» κλπ. Ως μέρος του αφιερώματος, στο κανάλι θα προβληθεί και η πρεμιέρα του «Β’ ΠΠ: Ήρωες Των Αιθέρων», το οποίο αφηγείται την αληθινή ιστορία της διάσημης 8ης Αεροπορικής Δύναμης, των αεροπόρων δηλαδή που αντέστρεψαν την τύχη των Συμμάχων στον πόλεμο (Παρασκευή 8/5, 21.40). Παράλληλα, στο Viasat History μέσα από το ντοκιμαντέρ «Βερολίνο 1945» ξετυλίγεται η πολυεπίπεδη μεταμόρφωση που υπέστη η γερμανική πρωτεύουσα και οι κάτοικοί της κατά τη διάρκεια του πολέμου. Μέσα από άγνωστα μέχρι σήμερα αρχειακά βίντεο, αναβιώνει η ζωή όχι μόνο όσων απελευθερώθηκαν από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τις κατεχόμενες χώρες, αλλά και η ζωή των υποστηρικτών της Γερμανίας (Παρασκευή 8/5, 22.00).

    Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών στο site της COSMOTE TV: https://www.cosmote.gr/cosmotetv

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles