17 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Τι θα γίνει με τους αποκλειστικούς τίτλους του Xbox; Όλες οι απαντήσεις στο event της επόμενης εβδομάδας

    Ο CEO της Microsoft Gaming, Phil Spencer, εν μέσω φημών και εικασιών σχετικά με την κυκλοφορία αρκετών βασικών τίτλων του Xbox σε κονσόλες PlayStation και Nintendo, ενημέρωσε τους fans ότι σύντομα η εταιρεία σκοπεύει να διαλευκάνει την κατάσταση.

    Πιο αναλυτικά, το Xbox Developer Direct του περασμένου μήνα ήταν εξαιρετικά επιτυχημένο, καθώς παρακολουθήσαμε νέο gameplay υλικό και δόθηκε το παράθυρο κυκλοφορίας για τρεις από τους μεγάλους AAA τίτλους που θα κυκλοφορήσουν φέτος, το Senua’s Saga: Hellblade 2, το Indiana Jones and the Great Circle και το Avowed.

    Πριν από λίγες εβδομάδες, οι φήμες άρχισαν να αναφέρουν ότι μικρότεροι τίτλοι, όπως το Hi-Fi Rush και το Sea of Thieves, θα έρθουν στο PlayStation 5 και το Nintendo Switch. Τις τελευταίες μέρες, ωστόσο, ορισμένοι από τους μεγαλύτερους αποκλειστικούς τίτλους του Xbox, όπως το Starfield, το Senua’s Saga: Hellblade 2 και το Indiana Jones and the Great Circle αναφέρθηκε ότι θα ακολουθήσουν την ίδια πορεία προς το PlayStation 5. Ακόμη και οι μακροχρόνιες σειρές παιχνιδιών του Xbox, το Halo και το Gears of War, τώρα φημολογείται ότι θα γίνουν διαθέσιμες σε ανταγωνιστικές κονσόλες στο μέλλον, καθιστώντας ουσιαστικά το Xbox έναν third-party publisher. Μια επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του Xbox μάλλον… επιβάλλεται.

    Στο πλαίσιο αυτό, ο Phil Spencer απάντησε επιτέλους στο Twitter, ανακοινώνοντας ότι το Xbox σχεδιάζει ένα “business update event” την επόμενη εβδομάδα. Χωρίς πολλές λεπτομέρειες, αναφέρει ότι η παρακολούθηση θα προσφέρει μια εισαγωγή στο όραμα του μέλλοντος του Xbox, το οποίο πιθανότατα θα περιλαμβάνει σαφείς απαντήσεις σχετικά με την αποκλειστικότητα. Παρόλο που δεν αναφέρθηκε ρητά στις φήμες στο tweet, αυτή είναι ξεκάθαρα μια απάντηση στην αβεβαιότητα και το θυμό που προκάλεσαν οι φήμες τις προηγούμενες ημέρες.

    Διαβάστε επίσης:

    Κατηγορία Gaming (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles