18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    TikTok: Ξεκίνησαν οι δοκιμές για το AI chatbot “Tako”

    Το TikTok, παρά τα εμπόδια που του θέτουν οι αμερικανικές Αρχές, εξακολουθεί να αποτελεί το δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αναζητά συνεχώς νέους τρόπους βελτίωσης του περιεχομένου του. Όπως έγινε γνωστό, η εταιρεία ξεκίνησε τις δοκιμές ενός νέου AI-powered chatbot (ονομάζεται Tako), το οποίο θα είναι σε θέση να προτείνει videos και να απαντά σε ερωτήματα σχετικά με το τι παρακολουθούν οι χρήστες.

    To bot βρίσκεται στα αρχικά στάδια δοκιμών στις Φιλιππίνες, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του TikTok. “Το Tako είναι εφοδιασμένο με ένα third-party chat assistant και είναι σχεδιασμένο για να κάνει πιο εύκολη την ανακάλυψη διασκεδαστικού και εμπνευσμένου περιεχομένου στο TikTok”, ανέφερε η εταιρεία.

    Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε πρώιμη φάση δοκιμών, το TikTok διαθέτει το Tako αρκετά φανερά στην εφαρμογή, με συντομεύσεις στο κύριο μενού. Πρόκειται για παρόμοια τακτική με αυτή της Snap, η οποία έδωσε εξέχουσα θέση στο chatbot της, My AI, στην εφαρμογή της. Σε αντίθεση όμως με το My AI, φαίνεται ότι το TikTok ποντάρει στο Tako για να βρει νέο περιεχόμενο και να μάθει περισσότερα για το τι συζητείται στα clips. Οι χρήστες θα πρέπει “να αισθάνονται ελεύθεροι να με ρωτήσουν οτιδήποτε και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να σας βοηθήσω να βρείτε αυτό που ψάχνετε”, λέει το bot σε ένα screenshot στο chat interface.

    Διαβάστε επίσης:

    Αυτοί είναι οι 7 τύποι εφαρμογών που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τα δεδομένα σας (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles