21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    TikToker ανατρέπει τα δεδομένα στις εκλογές του Καναδά

    Σε ρυθμούς εκλογών κινείται ο Καναδάς εν μέσω πανδημίας, καθώς ο πρωθυπουργός, Τζάστιν Τριντό προκήρυξε πρόωρα τη διεξαγωγή τους για τις 20 Σεπτεμβρίου. Σε αυτές τις εκλογές όμως το ενδιαφέρον δεν είναι η δημοτικότητα του Τριντό που έχει πάρει την κατιούσα! Μια νέα πολιτική φυσιογνωμία έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις με το ξεχωριστό παρουσιαστικό αλλά και με την ιδιότητα του TikToker που κατέχει.

    Κερδίζει τη συμπάθεια του κοινού ο Σινγκ

    Αναλυτικά, ο πρώην δικηγόρος Τζάγκμιτ Σινγκ αποτελεί τον ηγέτη του προοδευτικού Νέου Δημοκρατικού Κόμματος (NDP). Ο Σινγκ έχει κατορθώσει να αναδειχθεί στον πιο συμπαθή πολιτικό προς το κοινό, παρά το γεγονός ότι θεωρείται απίθανο να κερδίσει τις εκλογές. Η επιρροή του φαίνεται να αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Ιδιαίτερη ώθηση του δίνει και το γεγονός ότι είναι TikToker. Τα βίντεό του να λαμβάνουν συχνά εκατομμύρια προβολές.

    Ο συμπαθής πολιτικός στην προεκλογική του εκστρατεία υπόσχεται συνταγογραφούμενα φάρμακα για κάθε Καναδό και μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου έως και 50% μέχρι το 2030 σε σχέση με τα επίπεδα του 2005. Μέσα στα σχέδια του είναι να διαγράψει τα φοιτητικά χρέη και να ρίξει τις τιμές στις αγορές και ενοικιάσεις ακινήτων. Το πρόσωπο του Σινγκ είναι αφισοκολλημένο ακόμα και στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω υποψήφιος δεν κάνει διασκεδαστικά βίντεο. Μιλάει στην κάμερα και εκμεταλλεύεται το TikTok με έναν επαγγελματικό, σοβαρό τόνο για το τι πρεσβεύει.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles